reklama

Nasze sprawy...

Bietka korzystaj i baw się dobrze. My w tym roku mieliśmy tylko 1 wesele ale nie poszliśmy, bo jak było nasze to też zostaliśmy olani. A były czasy gdy chodziliśmy po 7 wesel w roku:) to była MASAKRA:-)
Z tą mapą nie byłoby problemu gdyby powiedział mi wcześniej a nie wieczorem. Ja też robiłam projekty na A0:-) jakichś ciekawych części maszyn:-D

reklama
Jestem no musiałam wejść he he jem śniadanko
Bietka przeczytałam na grupie fajnie że napisałaś o tym ;-) mnie to też czeka, Oliwier śpi ale jak ja się kładę spać to daje czadu aż boli, potrafi mnie obudzić kopem he he
Bobo jak wrócę to zrobię to co Ci pisałam ;-) my wczoraj do auchan jechaliśmy i się wpieprzyłam w kolejkę dla kobiet w ciąży babka skasowała nas jako pierwszych ale kolejki były masakryczne a my pełno zakupów mam to w dupie czy ktoś się oburzył z tego względu :-)
Justi to dobrze że nie ma temperatury bo przy tym człowiek taki nijaki, trzymam kciuki żeby małemu przeszło.

szykuje sie i jadę do mamy miłego dnia laski :*

Ostatnia edycja:
pokazuje sie,co byscie mnie nie bily,z ena innych watkach pisze a do was nie zagladam ;-):-D
ostatnio jakos bez zycia jestem..nic mi sie nie chce..a jak juz wena wroci to czasu na kompa brak..
byle do nast.piatku bo smyki wracaja do szkoly i zacznie sie normalne zycie..bez lenistwa..juz czekam na to :tak:
wczoraj bylam u znajomej i dostalam 3kombinezoniki dla Maluszka..i jak patrze na nie,to nie moge uwierzyc,ze dzieci sa takie male jak sie urodza :szok:,moje juz takie duze,ze zapomnialam..:zawstydzona/y:
a za tydzien w srode mam wizyte i to bedzie akurat rowne 3miesice do terminu :szok:,a moze beda mi wylowywac szybciej..to jeszcze lepiej..
jak tylko zmienimy mieszkanko,to zaczynam szykowac kacik i wyprawke..bo ja to wszystko na ostatna chwile zawsze,a pozniej latam jak kot z pechcerzem :zawstydzona/y:

jestem :) polezalam sobie w ciszy wylaczylam wszystko i sobie lezalam.
m zadzwonil ze tescie chca jechac do gdanska juto :szok: juz to widze haha. tesciu ledwo zipie noga go boli ze lazic nie moze a on do gdanska pociagiem pojedzie hahah na dodatek nie maja noclegu bo tam sobie cos znajda no juz to widze ale ok niech im bedzie. no i m wpadl na pomysl zebysmy w niedziele tez pojechali do gdanska to ich zabierzemy z powrotem do poznania. chyba na glowe upadl ze bede wydawac 300zl na benzyne zeby tesciom tylki przywiezc. skoro sa tacy twardzi niech sie cisna w pociagu. wcale mi ich nie szkoda. na dodatek m wpdl na pomysl zebysmy psa ich wzieli do siebie. m w sobote w pracy i bede musiala latac z tym glupim psem co chwila na dwor albo bedzie mi skowyczal bo to durny pies jest. powiedzialam mu co mysle i mam nadzieje ze psa nie wezmie szczegolnie ze szwagier sie zdeklarowal ze wezmie psa. wiem ze to wredne ale mnie denerwuje takie cos jak ktos kuzwa po poznaniu lazic nie moze steka i w ogole a tu nagle pociagiem tak daleko sie wybiera.

ale mamy jesienna pogode :( zimno wieje pada :( nic tylko w domku pod kolderka siedziec co ciagle robie hihi:)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:))
Dziś troszke lepszy humorek:))

Byłam w szkole się dowiedzieć co z przyjęciem mojego dziecka i się okazało że dokumenty nie doszły z poprzedniej szkoły i musiałam tam jechać żeby mi dali i znowu do szkoły nic konkretnego się nie dowiedziałam wszystko się dowiem 3 września, rozpoczęcie roku szkolego mamy na 11:szok: ładnie szybko zleciały wakacje:( chociaż ja się cieszę bo zaczniemy normalny tryb życia a nie tak leniwie jak teraz:)) dziś moje dzieci wstały o 10 jak nigdy:)) a ja od samego rana załatwiałam sprawy:))teraz jeszcze tylko wszystko kupić i z głowy:))
ale się rozpisałam:)))

Bietka fajnie że u gina wszystko ok:)))

Madlen super że jesteś też kochana mam takiego lenia że szok

Marta miłego dnia u mamci:))

Bobo też by mi się nie chciało jechać po nich i jeszcze tyle kasy udać niepotrzebnie

Justi fajnie że Kubusiowi lepiej, a apetyt napewno mu wróci:))

aga no szkoda mi kasy a poza tym mam ich gdzies skoro chce im sie jechac to niech sobie jada ale ja nie bede specjalnie jechac wydawac kase na paliwo itp zeby pozniej im tylki przywiezc. m mi mowi ze moglibysmy jechac ze pozwiedzamy ze jakies jachty czy cos ma byc jakas impreza ze do soopotu pojedziemy itp wiec ja mu powiedzialam ze nie i koniec. nie bede placic tyle kasy:wściekła/y:

Agus widze,ze czekasz na rozpoczecie roku szkolnego tak samo jak ja :-D..juz niech zacznie sie ta szkola,co wszystko wroci do normy..bo takie nic nie robienie,bardziej meczy ,wrrr
nie lubie tego :no:
u nas caly czas pada..mialam isc na zakupy,ale w taka pogode nie chce mi sie wychodzic :no:

Madlen to zamień się ze mną bo u nas takie upały ze nie ma czym dychać a na tą pogodę czuję się jeszcze do gorzej:((

Bobo i tak trzymaj, ja gdybym mogła to pojechałabym nad morze już 4 lata nie byłam, mam strasznie daleko, praktycznie dla mnie to drugi koniec polski

madlen u mnie tez pada wieje i zimno :(
agus nie bede jechac prawie 300km w jedna strone po to by tesciom tylek przywiezc i jeszcze na paliwo 300zl wydam do tego cos zjesc czy cos to 400zl pojdzie w jeden dzien . wiec ja podziekowala za taki interes.
napisalam skarge do tesco hehe. w tym markecie co robie zakupy nie ma kas pierszenstwa a kasjerzy widzac kobiety w ciazy albo z wozakmi z dzieciaczkami udaja ze nie widza ich. wiec napisalam do tesco maiala zeby sie tym zajeli. ale ja niedobra hehe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry