bietka84
szczęśliwa :)
Jestem kochane
Juz po wizycie, wszystko OK. Zagoilo się super, lekarz zadowolony , Hehe no on mnie szyl więc musiał sprawdzić czy dobrze,
dostalam yasminelle tylko czekam do 1dnia @ :-)
ogolnie było fajnie, wspominalismy poród i ogólnie super. Lubię go bardzo. Byłam z m i Igorkiem. Cieszył się ze zobaczył "swojego synka" hehehehe.
Bylam tez z malym u pediatry zapytać o mleko , zmienił nam mleczko bo malluszek mial zaparcie, wazylam go
wazy 6100 g. I mierzy 63 cm
Mój mały wielkoludek :-)
Poczytalam Was
Aga oodpoczywaj
Marta życzę cierpliwości do teściowej
Bobo ja tez nie lubię pajakow brrrrrrrr,
Wiola &&&&&&&&&&&& wszystko się uda w sobotę i będzie pięknie. Odpocznij troszkę przed sobota abyś wyglądała świeżo i promienie.
Kochane jeśli mnie nie będzie to znaczy ze nie mam neta
M coś popstrykal i teraz jest ale nie wiem co będzie jutro.
Zycze słodkich snów
Papapapapa dobrej nocy.
Juz po wizycie, wszystko OK. Zagoilo się super, lekarz zadowolony , Hehe no on mnie szyl więc musiał sprawdzić czy dobrze,

dostalam yasminelle tylko czekam do 1dnia @ :-)
ogolnie było fajnie, wspominalismy poród i ogólnie super. Lubię go bardzo. Byłam z m i Igorkiem. Cieszył się ze zobaczył "swojego synka" hehehehe.
Bylam tez z malym u pediatry zapytać o mleko , zmienił nam mleczko bo malluszek mial zaparcie, wazylam go
wazy 6100 g. I mierzy 63 cm
Mój mały wielkoludek :-)Poczytalam Was
Aga oodpoczywaj
Marta życzę cierpliwości do teściowej
Bobo ja tez nie lubię pajakow brrrrrrrr,
Wiola &&&&&&&&&&&& wszystko się uda w sobotę i będzie pięknie. Odpocznij troszkę przed sobota abyś wyglądała świeżo i promienie.
Kochane jeśli mnie nie będzie to znaczy ze nie mam neta
M coś popstrykal i teraz jest ale nie wiem co będzie jutro.
Zycze słodkich snów
Papapapapa dobrej nocy.
Ostatnia edycja:
a dziś cały dzien tez razem spędziliśmy bo w sobote już wyjeżdzają wiec nie miałam nawet mozliwości siedzieć na necie.
będę po południu :*