reklama

Nasze sprawy...

Jestem kochane

Juz po wizycie, wszystko OK. Zagoilo się super, lekarz zadowolony , Hehe no on mnie szyl więc musiał sprawdzić czy dobrze, :-D
dostalam yasminelle tylko czekam do 1dnia @ :-)
ogolnie było fajnie, wspominalismy poród i ogólnie super. Lubię go bardzo. Byłam z m i Igorkiem. Cieszył się ze zobaczył "swojego synka" hehehehe.

Bylam tez z malym u pediatry zapytać o mleko , zmienił nam mleczko bo malluszek mial zaparcie, wazylam go
wazy 6100 g. I mierzy 63 cm :szok: Mój mały wielkoludek :-)

Poczytalam Was

Aga oodpoczywaj

Marta życzę cierpliwości do teściowej

Bobo ja tez nie lubię pajakow brrrrrrrr,

Wiola &&&&&&&&&&&& wszystko się uda w sobotę i będzie pięknie. Odpocznij troszkę przed sobota abyś wyglądała świeżo i promienie.

Kochane jeśli mnie nie będzie to znaczy ze nie mam neta

M coś popstrykal i teraz jest ale nie wiem co będzie jutro.

Zycze słodkich snów

Papapapapa dobrej nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka, dobry lekarz to podstawa. Dobrze, ze wszystko ladnie sie zagoilo, a malenstwo rosnie zdrowo.
A ja ogladam serial "Zemsta" na foxlife
Moj net pojawia sie i znika, grr. W takim razie pozegnam sie zanim znikne bez pozegnania. Slodkich snow

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki :)

ja od wczoraj sie nie pokazywalam bo mialam niezapowiedzianych gości przyjechał mój brat z rodzinką i zostali u nas na noc. Wiec już nie maialm kiedy do Was zajrzec :no: a dziś cały dzien tez razem spędziliśmy bo w sobote już wyjeżdzają wiec nie miałam nawet mozliwości siedzieć na necie.

My jutro mamy szczepienie na godz. 12 więc pewnie tez przed wizyta nie dam rady Was odwiedzić bo będę się bała z,e sie nie wyrobię, bo to zawsze coś przed wyjściem jak nie cycy to uleje jak nie to to napewno kupa gwarantowana :)

Takze zdam relację jak wrócimy do domku po szczepieniu.

WItam się i ja:0 Bobo mnie uprzedziła. U nas dzisiaj już dużo lepiej, wczoraj Kubol nie miał temp ale nie chciał jeść. Zaraz lecę kończyć remont na dole, a od pon działamy u nas. W niedzielę przeprowadzamy się do teściów:-)A we wrześniu jeszcze raz bo łazienka będzie w remoncie. Biorąc pod uwagę to że latam do łazienki ze 2 razy w nicy to nie wyobrażam sobie biegać do taty na dół.
Do tego dzwoni wczoraj do mnie gość z elektrowni (chyba:-)) i chce dzisiaj przyjechać na działkę projekt przyłącza robić. I każe mi skserować mapę w formacie A3!!!! żeby nie była w kawałkach na A4. Bo zrobiłabym skan i wydrukowała. A tak to chyba oszalał. Gdyby zadzwonił kilka dni wcześniej to zrobiłabym ksero, a tak to wieczorem niby gdzie miałabym jeździć i szukać.
Wiola...ale fajnie:) patrz jak zleciało, Wasz ślub już jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miłego dzionka dziewczynki!!!!! dla każdej z osobna!!!

reklama
dzień dobry :)

justi
kochana życzę Ci dużo sił i wytrwałości - też se wymyślił mapę A3 :-D pracowałam przy różnych inwestycjach jako asystentka i nie raz biegałam z mapą A 0
mam nadzieje że Kubusiowi wróci apetyt

bobo no to śpi sobie smacznie :-) Ty leniuchu jeden

dzoanka a Ty w pracy ???? miłego dnia ...

marta z Oliwierem śpi ????

a gdzie reszta, : suonko, scoti, madlen, anisiaj, kinga ????
Gosiu kochanie jak się miewasz??? wiem głupie pytanie.... :-(

anaber mam nadzieje ze goście Cię nie wykończą - &&&&&&& a by Borysek dzielnie zniósł szczepienie...

ja karmię młodego, idziemy na spacer a potem to zależy czy pójdzie spać czy nie ... :-D
chciałabym posprzątać...
jutro wesele - kolejne....... zmęczona już jestem :blink:

miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry