reklama

Nasze sprawy...

aga wiesz sa dni ze moge stac w tej kolejce ale sa dni ze nie mam sily a kasjerzy udaja ze nie widza ze jestem w ciazy. wczoraj tez stalam w kolejce mloda siksa kasjerka udawala ze mnie nie widzi na dodatek jak mnie kasowala to kurczak nie chcial wejsc kod i ona do mnie ze odlozy bo nie ma kodu spojrzalam na nia a ona do mnie no jesli pani chce to zadzwonie na sklep po kod a ja mowie ze tak ze ma dzwonic a ona do mnie no ale wie pani mi tu telefon nie dziala i bede musiala isc do innej kasy no to ja jej mowie ze juz tyle czekalam w kolejce to poczekam i na ten kod. lasce sie glupio zrobilo i znalazla mi kod na kuraka w 3 minuty. chodzi mi tez o to ze sa mamy z dziecmi malymi placza im w wozku i w ogole a kasjerzy maja to gdzies udaja ze nie widza. no wiec napisalam do tesco zobaczymy co mi odpisza.

reklama
Agus takie upaly moga wykonczyc..szczegolnie na koncowce ciazy..
u nas to taka kraina deszczowa,ze ja nie wiem,co to upaly..bynjamniej w tym roku :no:
bobo ty to msz pomysly..ja bym na to nie wpdla..:no::-D
ja tez z brzuchem czy malym dzieckiem stalam w normalnych kolejach..te czasy kiedy kobieta ciezarna czy z dzieckiem na rekach szla poza kolejke..minely..za duze chamstwo naokolo..w autobusach tez stalam..czasami ktos mi zrobil miejsce..ale to bylo bardzo rzadko..

madlen dlatego tez napisalam do nich zeby wiedzieli ze jest problem. z kobietami w ciazy roznie bywa teraz sie czuje ok a za chwile moze zmedlec bo jej sie slabo zrobi. a do kas pierszenstwa jesli sa takie stoja najczesciej mlode zdrowe osoby z piwem albo innymi *******ami a ciezarna ledwo na nogach stojaca musi stac w dlugasnej kolejce. wkurza mnie to nie tylko ja w ciazy w tym tesco musze stac w kolejce i nikt nie zwraca na to uwagi mamy z malymi dziecmi umeczone tez musza swoje wystac bo nie ma kas pierszenstwa :wściekła/y: wkurzylam sie i napisalam hehe

odpisali mi heehe

Szanowna Pani,
W dniu dzisiejszym, tj. 2012-08-24, otrzymaliśmy od Pani wiadomość w naszym serwisie internetowym.
Numer zgłoszenia: 2012/08/03796/TSC/M

Informujemy, iż zgłoszona przez Panią kwestia została przekazana do rozpatrzenia. Niezwłocznie po jej rozwiązaniu, przekażemy Pani odpowiedź.
Równocześnie przepraszamy za ewentualne niedogodności związane z oczekiwaniem na odpowiedź.

Z poważaniem,
Infolinia Tesco
801 650 650

Hej

Aleee mi sie chce spac zaraz biore mala i sie klade.

Bobo u nas wogole nie wiedza co to kasy pierwszenstwa. Ostatnio na mojej przerwie w pracy poszlam z M i Maja do sklepu za funciaka po butelke wody. Upal masakryczny, kolejka ogromna Mya byla spiaca wiec strasznie marudzila a mi sie robilo slabo wiec caly czas w kolejce kucalam, ludzie sie patrzyli jak na wariatke ale zaden nie przepusci.....

Bietka ciężko.Wynajduję sobie robotę żeby się nie poddać bo najchętniej zostałabym w łóżku.Tylko że zmęczenie nie pozwala mi na cały dzień pracy.Najgorzej wyjść z domu.
Wczoraj zmusiałm się i poszłam do tesco i spotkałam Artura Żmijewskiego.

Teraz z przerażeniem odkryłam że chleb się kończy więc znów musze wyjść.
Jakoś muszę sobie radzić.

Najbardziej lubię wieczory jak mogę się położyć do łóżka,posłuchać muzyki i poczytać.

My po szczepieniu

Więc troche jestem zdołowana bo pediatra tak jak myslalam,ze Borys ma jescze zółtaczke. Jak byłam dwa tyg. temu na wizycie to lekarz powiedzial,ze jeszcze ma czas i narazie badań nie bedziemy robic a dzis przychodze i mówi,ze już dawno powinna zejśc. nosz kur........wa mać wkurzyłam się.v Dostalismy skierowanie na usg jamy brzusznej i stek badań. Ciekawe jak ja mocz pobiore takiemu dziecku. Borys został dzis zaszczepiony tą 6w1 i jest masakrycznie rozdrazniony i strasznie placze. Zadzwoniłam aby umówić sie na usg terminy na październik po****...........ni nie wazne ze małe dziecko i wogole. Wkrw...........wić sie idzie. :wściekła/y:

Jestem
Madlen w końcu jesteś :-p he he he cieszę się jak się czujesz ?
Bobo i bardzo dobrze zrobiłaś !!!! popieram w tesco mnie te baby wkurzają.
Scoti jak z macierzyńskim ? dowiedziałaś się w końcu no i jak ślimaki?
Anaber współczuje Ci lekarze i te terminy na usg po prostu brak słów :no:

anaberku kolejki masakryczne do lekarzy i na badania a ja prywatnie to zaraz Cie przyjma :wściekła/y: tylko kuzwa nie po to sie placi skladki zeby jeszcze na prywatne wydawac szczegolnie jak chodzi o takie malenstwo to az sie scyzoryk w kieszeni na takie cos otwiera :wściekła/y:
gosiulku ciezko jest wiem ja z ledwoscia swieta Bozego Narodzenia przezylam ogolnie to tez z lozka nie wychodzilam . masakra byla. stwierdzilam ze musze byc silna dla meza i kolejnego dzieciatka ze musze walczyc i nie poddac sie. udalo mi sie ale nie ma dnia zebym nie myslala o moim aniołku.

odpisali mi z tesco. przekazali moja skarge bezposrednio do sklepu o ktorym pisalam i z tego sklepu mi tak napisali:

Szanowna Pani,
Taką odpowiedź otrzymaliśmy od sklepu. Przekazujemy ją Pani.

24.08.2012 r. Poznań

Szanowna Pani,
Serdecznie dziękuję, że była Pani uprzejma poświęcić swój czas i zadała sobie Pani trud by się z nami skontaktować. Gorąco dziękuję też za cenne uwagi, jakie nam Pani zechciała przekazać. Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest oferowanie naszym Klientom doskonałej obsługi za każdym razem, gdy odwiedzą nasz sklep. Nigdy nie dopuścilibyśmy do celowego narażenia naszych Klientów na jakikolwiek dyskomfort podczas robienia zakupów w naszym sklepie. Chciałam poinformować, że w przybliżeniu miesiąc temu zmieniliśmy kasę pierwszeństwa na kasę nr 16 usytuowaną na środku linii kas, gdzie jak najbardziej powinna Pani zostać obsłużona poza kolejnością. Ciągle pracujemy nad odpowiednio szybką reakcją personelu w takich sytuacjach, ale w przypadku, kiedy kasjer nie zauważy, że stoi w kolejce ktoś, komu należy się pierwszeństwo, proponuję zapytać kasjera, czy może Panią obsłużyć poza kolejnością. Zapewniam, że kasjerzy są szkoleniu z takich sytuacji i wiedzą, jak powinni się zachować. W przypadku, kiedy kasa ta nie będzie uruchomiona prosimy Panią, aby zgłaszała Pani taką sytuację do Punktu Obsługi Klienta a na pewno kasa zostanie otwarta lub będzie Pani obsłużona na kasie w POK. Jeszcze raz pragnę Panią przeprosić za zaistniałą sytuację i wierzę, że przy następnej Pani wizycie w naszym sklepie będziemy mieli sposobność poprawienia naszego wizerunku.

Z wyrazami szacunku
Kierownik Punktu Obsługi Klienta
Justyna Piasecka

TESCO /POLSKA/ Sp. z o.o.
Ul. Serbska 7,
61-696 Poznań,
tel. (061) 8299700

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności wynikające z zaistniałej sytuacji.

Z poważaniem,
Katarzyna Nowak
Infolinia Tesco
801 650 650

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry