reklama

Nasze sprawy...

marta cena taka wysoka boo z fotelikiem maxi cosi chcemy ogolnie to ok 1400zl mozna ten wozek kupic. no i ma duza gondole 80cm co mi bardzo pasuje
madlen mnie na poczatku ciazy tez od slodkiego odrzucilo. a teraz bym jadla tonami hehe :) ale mi ochoty na mmsy zrobilas hehe :) zadzwonie do meza zeby kupil hah;) co do lozeczka to drewniane:) mam ten zestaw upatrzony
ŁÓŻECZKO SAFARI SZUFLADA MATERAC PRZEWIJAK 3 WZORY (2558103505) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czy się ściąga ale to najwyżej gąbką go wypiorę albo szczoteczką. Najpierw kupie płyn do prania dzidziuś a jak się skończy to w normalnym proszku będę prac taki jak używam dla nas

Bobo wiesz ,ze ja tez o tym lozeczku myslalam:-D..,jeszcze moj ostatnio do mnie mowil,ze ono jest ladne :tak:
ja tez chyba kupie drewniane,bo te turystyczne to tylko zbieranina kurzu
fajnie jeszcze jakbym miala kolyske,albo koszyk aby jedno bylo na gorze,drugie na dole..ale nie wiem jak z kasa wyjedziemy..a tez szkoda mi wydawac tyle pieniedzy 'na chwile'
jakby co ,male bedzie spalo na dole w wozku ;-),ale na pewno musze kupic nianie i to njalepiej taka z kamerka,bo latac po schodach co 5min nie bedzie mi sie chcialo :no:;-)

marta ciuszki tez bedziesz prac w proszku takim co wy uzywacie?
madlen mi od dawna to lozeczko sie podobalo i kolorystycznie pasuje mi do mebli. a jakbys kupila uzywanka kolyske albo koszyk? ja widzialam gdzies na necie ostatnio i tanio to wychodzilo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry