reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ja tez mam w srode wizyte,ale u mnie to bedzie pobranie krwi na p.ciala i usg aby sprawdzic czy mala nie ma anemii ;-)
Marta oby jutro humor byl lepszy :tak:;-)
justa takie nieplanowane imprezki sa najlepsze :tak:
a ja zniknelam,bo z m.sobie gadalismy..
a teraz lece pod prysznic i spac :-)
kolorowych ;-)

Hej Dziewczynki, ja powoli zbieram rzeczy przed malowaniem i robie przy okazji generalne porządki i wynoszę na strych małe ciuszki, krzesełko itp.
Wiola napisała że wybawiła się do samego rana i że było cudownie! a fotki może już w środę będą!!! Sama nie mogę się ich doczekać:) tak jakbym brała własny ślub:))):-)Wpadnie do nas jak posprząta i Wszystkie Was pozdrawia!!
Bobo miłego oglądania!!!
Miłego dzionka dla każdej!!!

Ostatnia edycja:
Jestem i ja teściowa poszła do kościoła
Bobo miłych zakupów
Justi szalejesz od rana ja ostatnio też robiłam porządki i wywaliłam połowę rzeczy
Bietka jak wesele taki sobie to choć dobrze zjadłaś co?
Teraz dopiero odczytałam Twoją wiadomość na fb na BB napisali że zmieniali coś i był problem z logowaniem więc nie martw się już wszystko wróciło do normy.
Mi Wiolka też napisała że super się bawią później jej odpisze

Ostatnia edycja:
Witam się i ja po śniadanku, zaraz będę pić moją kawusie
Bobo, pochwal się później co upolowałaś
Bietka, szkoda, że zabawa się nie udała:-( Tym bardziej, że taki kawał drogi jechaliście
Justi, Marta, mi też przydałyby się porządki w szafie, ale chęci brak:wściekła/y:
Dziewczyny, któraś mi pisała o castagnusie, chyba Aga, chciałabym dowiedzieć się coś więcej. Może pomógłby mi na te moje plamienia:-(
Justi, przeczytałam dopiero na grupie. Aneczka oddała mi 50zł, ale tyle chciałam, nie miałam ochoty z nią się już użerać. Nie chce mieć z nią już nic do czynienia
Miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry