reklama

Nasze sprawy...

Aga witaj w klubie :-D
a najgorsze jest to,ze stale sobie o czyms nowym przypominam..
a jak twoj nastroj ? mam nadzieje,ze dzisiaj jest lepiej ;-)
taaa,tyle tego teraz jest dla tych dzieci,ze ciezko wybrac..tylko zeby jeszcze to wszystko chcialo byc tansze,to byloby super,bo tak to niewiadomo skad brac kase na to wszystko :no:
kiedys tyle tego nie bylo i dzieci tez sie chowaly,a teraz wymyslaja,cuduja..byle kase nabic :wściekła/y:
Marta to super,ze sie wyjasnilo..to jutro pojedziesz i zalatwisz :tak:

reklama
Madlen dzis troche lepiej, m nie ma bo poszedł do pracy zobaczymy jak przyjdzie:((

U mnie tez lista zamiast maleć to rośnie bo sobie ciągle o czymś przypominam:))

Marta fajnie obrucili kota ogonem:((

Marta czasami trzeba zacisnac zeby i isc,bedzie dobrze ;-)
Aga a ty sie kochana nie denerwuj..;-)
Bobo hallo,gdzie sie podziewasz ??:confused:

wczoraj upatrzylam sobie nowy wozek..:-D jak ja zaluje,ze nie moge isc do sklepu i zobaczyc na zywo..bo w necie to wszysto wyglada zawsze inaczej :wściekła/y:
latwiej by mi bylo,jakbym widziala,a tak...biegam po tym necie a im wiecej ogladam tym mi trudniej dokonac wyboru..mam w glowie kociol :zawstydzona/y:

jestem :)
pospalam sobie hihi:)
wyniki moczu mam na szczescie dobre :) nie mam juz bakteri :) no a na ta moja hemoglobine to pewnie mi cos da skoro mi nie wzrasta :( dobrze tez ze nie spada
anaberku i co kupisz te woreczki na mocz dla malego?
marta no to dobrze ze sie sprawa wyjasnila :)

marta nie denerwuje sie:) ciesze sie ze mi nie spadala ta hemoglobina i ze nie jest gorzej hihi:) biore witaminy a w nich jest zelazo no ale jak widac za mala dawka jak na takiego konia jak ja hehe:) ja tez w dianostyce place 18zl za krew i mocz:)

Bobo nie denerwuj sie,dostaniesz zelazo i bedzie dobrze ;-)
w ciazy to normalne,ze hemoglobina spada :tak:
Marta ten wozek..
Pram Stroller Pushchair Silver +Carseat +Extras 29 beautifull colours | eBay
i dokladnie ten zielony..;-)
ale penwie nim kupie to jeszcze kilka razy zmienie..:-D,a maz mi nie pomaga..mowi tylko..''ty wiesz co i jakie kupic'' to kup ..poprostu super..:wściekła/y:
tak jakby ze mna popatrzal..doradzil byloby mi latwiej..a tak to jestem ztym sama..:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry