reklama

Nasze sprawy...

Scoti tez sie bałam jak usnął w lezaczku czy może tak spać, ale zaczełam mu podkładać poduszkę aby wyrównac to zagłębienie i tak jest mu wygodnie. Ja mam taki leżaczek Fisher Price FOTELIK BUJACZEK G5914, Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce (tylko w troche gorszym stanie bo po Igorze)i to zaglębienie jest spore i taki maluszek wpada w to.

Jak dla mnie leżaczek super sprawa dużo mi ułatwia, ostatnio pojechałam do mojego brata to cala wizytę około 6 godz. nosilam Borysa na rękach :baffled: bo pomyślałam po co bede to zabierać i już teraz wiem ze jesli gdzies jade do kogos to leżaczek podstawa.

Wczoraj kupiliśmy łozko piętrowe http://allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-eryk-b-interbeds-promocja-i2547491040.html kolor sosna i moj m musi jeszcze zrobić biurko takie na szerokość dwóch krzesel z plyt w takim kolorze jak jest szafa. W końcu moj Igor zaczyna "0" w tym roku co prawda w przedszkolu ale musi sie już czuc jak uczen :happy2:

Bobo a bierzesz żelazo ?? Tardyferon fol??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzien doberek :-)
Dzoana milego dnia wpracy no i 3mam &&&& z calych sil !!!
a ja jestem zywym dowodem na to,ze niemozliwe staje sie mozliwe ;-):-D
Scoti w mothercare zobacz,bo teraz maja duzo fajnych promocji ;-)moze akurat bedzie ;-)
Anaber &&& za usg Boryska,aby wsio bylo dobrze :tak:
Bobo a ty bierzesz zelazo ? pij sok z buraka ,widocznie Julcia duzo potrzebuje tego zelaza i tobie zabiera
u mnie akurat zelaza w nadmiarze,to jak chcesz to moge sie z toba podzielic ;-)
dostalam nawet zelazo z przychodni ,bo tu niby kazda ciezarna musi brac po 26tc ,ale ja nie biore,bo po co,jak mam go nadto ;-)
wczoraj wieczorem zrobilam liste,co potrzebuje dla Malenstwa..i az bylam wszoku,ze takie male dziecko a tyle zakupow..ja juz zapomnialam jak to jest..moje smyki tez wszoku,ze takie male,a tyle trzeba kupic..
jak tylko zmienimy mieszkanie to zaczynam kupowac,bo pozniej wszystkiego nie ogarne
mialam isc dzisiaj do znajomej,ale kurcze pada :wściekła/y:dzieciaki mi nie odpuszcza..ale jak tu wyjsc zdomu,jak za oknem jesien..:no:
a od piatku szkola..wiec czy chcemy czy nie chcemy muismy z domu wyjsc..a ja teraz nawet nie mam co ubrac,bo oczywiscie wszystko ciasne i przez moj brzucholek nic nie moge zapiac..zadnej bluzy,kurtki..dobrze,ze nie pracuje,a do szkoly i na zakupy,czy lekarza,to tyle przelece :tak:;-):-D

Bobo ok 18 zł płace za wszystko tzn mocz i krew
Scoti bardzo ładny leżaczek
Madlen ja już większość rzeczy mam na szczęście bo nie chciało by mi się łazić po sklepach w 9 miesiącu

Martus ja sobie powiedzialam,ze dopiero zaczynam wszystko szykowac na nowym mieszkaniu..ale kurcze ta lista jest tak dluga,ze najchetniej to bym juz cos kupila..
ale poczekam..jeszcze tylko miesiac..na razie to musze ogarnac to mieszkanko i powywalac co niepotrzebne,aby nie brac ze soba na nowe mieszkanie..no i przede wszystkim znalezc nowa chalupke,tam sie rozpakowac..a potem wszystko dla dziecka..
czuje,ze bede miala teraz sporo ruchu..no ale ruch w ciazy potrzebny :-D
byle tylko mojej Niuni nie przyszlo do glowy rodzic sie szybciej :no:;-):-D

witajcie kochane :-)

anaber kochana &&&&&& za usg Boryska - wszystko będzie dobrze

bobo super sprawa z tym pojemniczkiem na mocz!!! kochana chyba powinnaś brać żelazo - np. tardyferon fol jak pisała anaber - ale to już gin musi Ci przepisać :-( po takiej dawce jak w tardyferonie na 100% będziesz miałą lepsze wyniki

ja mam taki LEŻACZEK KACZUSZKA DO 18 KG. firmy BRIGHT STARTS | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyk

i nie skoncze pisac bo mlody placze

Ostatnia edycja:
Dzwoniłam do inspekcji pracy ale mnie koleś wkur.... :wściekła/y: co za idiota :wściekła/y:najpierw mi gadał ze mnie nie rozumie ogólnie bardzo nie miły :wściekła/y: i mu mówię jak sprawa wygląda i w ogóle a on do mnie że powinnam l4 zawozić do pracy a oni nie muszą mi dawać nowej umowy. Ale ja kur... nie mam ciągłości w umowie i muszą mi dać umowę do cholery od dnia 30 lipca . I teraz nadal nie wiem co robić jak zaniosę do nich zwolnienie to może do zusu nie dotrzeć jak zaniosę do zusu to też źle nosz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry