reklama

Nasze sprawy...

reklama
Madlen, no zobaczymy jak to bedzie, ja juz generalnie to jestem strasznie zniechecona. Ale podnioslas mnie troche na duchu
Marta, powiem Ci, ze ja tez juz nic nie rozumiem
Bobo, to ta Twoja Julcia to bedzie dziewczyna z zelaza;-) watrobka tez ma duzo zelaza
Bietka, milego spacerowania
Zjadlam sniadanke i spac mi sie chce

Bietka oznacza to że śpi :-) hahahahhaha bo tak śmiesznie chrapie i dla mnie to trolenie :-D
wiem ,ze fisher prica sa drogie ale ja dla Igora go dostałam od chrzestnego od mojego brata bo tak tez bym nie kupiła a tak zostawiłam, bo ja chomik jestem i teraz sie przydał i już wsadzałam do niego Boryska jak miał tydzien ale na kocyku aby nie miał tak zgietego kregosłupa. i podobalo mu sie co prawda tylko 15-20 ale już coś mogłam zrobic :tak:

Scoti ta stronka to jest ta co podała Bietka ze swoim lezaczkiem podeślij ja dzoadkom i niech zrobia prezent wnuczce przynajmniej bedziesz miaął pożytek z tych odwiedzin :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzoanka ciesze sie,ale ja ci tylko napisalam jak bylo u mnie....
moj ostatni @ trwal ok.2 tyg.:szok:..juz sama zwatpilam..i zdurnialam o co kaman..
wiec nie nastawialam sie na fasolinke,tylko chcialam miec normalny cykl..
a to ,ze sie udalo..to jakis cud..myslalam,ze cuda sie nie zdarzaja..a jednak ;-)
niemozliwe stalo sie mozliwym :-D
mysl pozytwynie ,bedzie dobrze :tak:
&&&&&&&&& zaciskam i sle ~~~~~~~~~ :tak:

Dzonka ja też nic nie rozumiem wkurzam się bo nikt nie potrafi mi powiedzieć co dalej mam robić, gdyby byli normalni w mojej firmie to księgowa by zadzwoniła a ona taka głupia piz... :wściekła/y: księgowa jak z koziej dupy trąbka, skończyła to co ja resocjalizację i w moim wieku do niczego się nie nadaje

Witam się i ja:)))

Pospałam sobie dzisiaj:)))

Marta ja już sama nie wiem co ci doradzić:((

Bietka oczopląsu idzie dostać od tych wszystkich rzeczy bo tyle do wyboru

Madlen moja lista też jest bardzo długa i jeszcze się nie skrucila o ani jedną pozycje:)))

Bobo żelazo musisz brać, gin ci pewnie przepisze:)

Scoti fajny leżaczek:))

Anaber
dokładnie w aptece są specjalne woreczki do pobierania moczu dla chłopca i dziewczynki, przyklejasz i gotowe:))

reklama
Laski sprawa sie wyjaśniła ! Otrzymałam maila od tej Pani prawnik że mam zadzwonić do firmy no i dzwonie do tych debili a ta mnie wkurzyła bo powiedziała że to ja miałam się już dawno skontaktować z nimi i tamte zwolnienie co zawiozłam do zusu to muszę skserować bo oni nie mają podstawy prawnej... Jutro tam jadę podpisać nową umowe!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry