reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam :)
ja juz bylam w labolatorium oddac moja krewke i mocz. kolejka na godzine stania no ale ze ja w ciazy to co 3 osoba weszlam sobie hihi. baba co przed nia weszlam nie byla zadowolna hihi:) teraz wcinam sniadanko bo mdlilo mnie z glodu.
dzoanko wizyte u pulmunologa i u ginekologa mam w srode :)
anaberku w aptece sa takie jakby woreczki co sie dziecku przyczepia do siusiaka lub do pipki i w nie sie zbiera mocz. mozna pozniej na nie normalnie pampersa zalozyc. moja bratowa tak robila mojej bratanicy. tu mozesz o tym poczytac :)
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,8128973,Jak_pobrac_niemowlakowi_mocz_do_analizy_.html
milego dnia dziewczynki:)

Ostatnia edycja:
Dzoana już się obudzil :)

kurcze ale sie wkurzyłam pamiętacie jak kupiłam na allegro tą bluze z misiem co wstawialam Wam linka kurcze do dzis to nie przysżło o czywiscie zapłacilam z góry za to dzis dzwonię do tej firmy i zostałam poinformowana,ze tej bluzy nie ma, nosz kur.......wa mać wystawiaja towar jak nie mają go na stanie. Babka mnie prosiła abym wzieła inny kolor a ja nie chcę, powiedziałam ze jutro ma być paczka z moimi zakupionymi rzeczami i nie interesuje mnie jak to zrobią, jesli wystawiają aukcję to towar powinni mieć.

Bobo, no widzisz pomylilo mi sie:o
Anaber, obawiam sie, ze jak juz nie maja tego koloru to zostaje Ci dac negatywa, wybrac inny kolor bluzy lub otrzymac zwrot kasy za towar, ktorego nie otrzymasz. Jesli oddadza kase, to i tak wystawilabym im neutrala lub negatywa za wystawianie tpwaru, ktorego nie maja na stanie

Dzona ja też bym negatywa wstawiła
Bobo ja na badanie w czwartek sobie pójdę żeby mieć na poniedziałek

ide zjesc sniadanie i ogarnąc chate później będę

Ostatnia edycja:
Dziendobry Mya wparowala o 8 do mnie do lozka i mnie obudzila, a tak mnie wszystko boli po weekendzie w pracy.

zaraz was nadrobie widzialam tylko ze mowa o lezaczkach ja nigdy wibracji nie wlaczalam bo Mya nie lubila. A teraz bardzo bym chciala taki lezaczek ale cholerstwo drogie. Tiny Love 3-in-1 Rocker Napper from Tiny Love part of the Rockers & Bouncers range available at PreciousLittleOne zawsze mialam problem jak mala zasnela w lezaczku nie wiedzialam czy moze w takiej pozycji spac a jak przenosilam do lozeczka to sie budzila....

reklama
mam wyniki krwi juz. takie same jak miesiac temu nic hemoglobina nie wzrosla. bylo miesiac temu 10.5 a teraz jest 10.6 wiez roznica zadna. mam nadzieje ze mocz bedzie lepszy . ide sie polozyc bo plecki bola :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry