reklama

Nasze sprawy...

reklama
Cześć kochane!!

Sorki, że dopiero teraz się odzywam, ale po obiadku zasnęłam przed kompem i dopiero wstałam...

U mnie egzamin zaliczony, projekt zdałam na 92%, nie spodziewałam się takiego wyniku!! :-):-):-):-):-):-)

Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&& za Boryska, Trzymajcie się dzielnie!! Wszystkie tu trzymamy kciuki za Was!! Będzie dobrze!!Musi....

Bietka mam nadzieję, że kiedyś będę mogła Ciebie o takie rady prosić ;-)

Martuś martwimy się o Ciebie!! Pamiętaj nie lekceważ następnego takiego bólu...

Wiolka czekamy na zdjęcia ślicznej panny młodej ;-)

evel dobrze, że już jesteś;-)

madlen fajne te Twoje urwisy ;-) (widziałam na fb):-)

U mnie już piąty dzień plamień, Brzuch boli dziesięć dni, do tego ciągle mam stan podgorączkowy... Nie lubię wiedzieć o co chodzi. :confused: :confused:

Hej Dziewuszki! ale mam zaległości!!!chyba z milion stron do przeczytania. W tym tyg czas spędzony na necie mogę liczyć w minutach, jedynie wieczorem szybki przegląd. My dalej pomieszkujemy u teściów, codziennie jeżdżę do domu i sprzątam, maluję itp. mam już dość i wieczorem padam!
Baaardzo proszę o szybki skrót zanim was nadrobię.
Miłego wieczorku kochane!!!!!!

justi oto skrot :)
marte w nocy bolal brzuch ze nie mogla sie ruszyc ale pozniej minleo i juz nie boli
anaber i suonko zdaly egzaminy zawodowe
anaber byla z boryskiem na usg i dostali skierwoanie do szpitala bo ma bilurbine 8 a norma jest do 1
bietka poszla spac
marta pojechala do auchana
evel wrocila z urolpu
aniolkowa sie odchudza
wiecej nie pamietam:(

Dzięki Bobo:-)
U nas Kubol troszkę się zrobił niegrzeczyny, podczas choroby wszyscy latali koło niego, i teraz to wykorzystuje. Nie wiem już jak tłumaczyć mu że nie wilno mówić "nie lubię cię" itp.
Anaber wracajcie szybko do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bobo nie mam pojęcia skąd te plamienia... Jest ich tyle, że jedna wkładka wystarczyłaby na cały dzień (oczywiście zmieniam częściej) ;-)Poczekam jeszcze trochę jak nie przejdzie to muszę coś z tym zrobić. Wizytę u gin mam zapisaną na 12.09.

wracamy, calkowite odstawienie od piersi i mleko modyfikowane. lub sciaganie podgrzewanie i podawanie. ryczec mi sie chce tyle sie nameczylam aby karmic. nie dam rady sciagac recznym takiej ilosci. w srode mastepne badanie bolirubiny i wtedy decyzja o leczeniu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
suonko a test ciazowy robilas? kurde dziwne te plamienia:(
anaberku dobrze ze wracacie do domku zawsze to lepiej niz w szpitalu. Kochana wiem ze chcialas karmic no ale jesli maluszkowi to szkodzi to lepiej nie karmic:( i jakie mleko polecili? kiedy znow kontrola?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry