Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinga no tak nie chce na ostatnią chwilę wszystkiego bo i kasy dużo na raz i nie wiem jak z siłami czy dałabym radę a tak to na spokojnie pomału kompletuje ;-)
marta no to ladne zakupy aniolkowa no trzeba kompletowac wszystko dla maluszka
mi m zamowil na allegro dwie koszule do karmienia takie do szpitala i szlafrok
Kinga teraz w tygodniu będę prac wszystko dla Oliwiera ciuszki, pościel i spakuje torbę do szpitala ;-) boje się ale już nie mogę się doczekać Bobo ja kupiłam sobie w auchan na naramkach koszulkę ;-)
marta ja na naramkach nie lubie bo mi zaraz tak golo i zimno i w ogole hihi kupowalas malemu termomert taki do mierzenia temperatury? nie do wody taki na goraczke. masz czy kupowalas?
ja mam jeszcze czas do pakowania torby no ale juz kompletowac trzeba wszystko
Bobo do wanienki termometr kupowałam taki do mierzenia mam ja właśnie lubię na naramkach ;-) Kinga ja uważam że 36 tydzień to już jest ciąża donoszona i może się wszystko dziać chciałabym mieć już wszystko zrobione ;-)