reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziewczynki dzieki wiem ,ze to dla dobra Boryska, naszczęście chce pić to sztuczne tzn. narazie wypił pierwszy raz. Sciagam pokarm recznym :baffled: jakoś idzie ale cięzko z jednej piersi wychodzi około 120ml ciekaw czy to dobrze. hmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Lekarz proponował też abym ściagała pokram podgrzewała go do 60 stopni ochładzała i podawała. w mleku kobiecym jest to cos nie wiem co co hamuje wypłukanie sie bilirubiny ale przy temp. 60stopni to cos ginie :) i wtedy można podawać mleko(chyba ze kupie jutro taki termometr a póki co jak nie mam gdzie sprawdzić to bede podawać modyfikowane.. Nie chce tak kombinowac bo nie mam nawet termometru który pokaże mi 60stopni.

Dobranocd

witam :)
wcinam sniadanko :) m do pracy a ja bede sie lenic hihi:)
aniolkowa 3-4kg przytylam od pocztaku ciazy ale ja przed ciaza bardzo utylam wiec Juliska mi bierze z zapasow hihi:)
anaberku oby maluszkowi sie polepszylo:)
milego dnia wszystkim

a ja ide sobie jeszcze polezec w lozeczku:)

pozniej wlece:)

Ostatnia edycja:
witam :)
bobo to mozesz wcinac hehe ja w ciazy utyla, 8kg ktorych uwaga nie zrzucilam:-( a jeszcze przytylam 3kg wiec musze troche zrzucic zanim zajde w kolejna ciaze bo nie chcialabym wazyc jak slonica hehe,szkoda ze tak pozno zabralam sie za to odchudzanie....
anaber moze lepiej jak Borysek bedzie na modyfikowanym bo szybciej pozbedzie sie tej bilirubiny.Trzymam kciuki &&&

Kochane mam problem,na kompie mojego m pojawil sie Live Security Platinum doczytalam juz ze jest to program wyludzajacy kase przez sprzedaz swojego oprogramowania ktore nic nie daje wie ktoras z Was jak mozna to swinstwo usunac ???? POMOCY !!!

MILEGO DNIA LEJDIS :)

Jestem i ja dziś noc super nie bolało spałam dobrze. Muszę zjeść śniadanko i biorę sie za sprzątanko
Bobuś a Ty co tak wcześnie hm...? Śpij póki możesz ;-)
Anabreku nie martw się będzie dobrze, a powiedz jak mu się wypłucze to paskudztwo to z powrotem będziesz mogła karmić?
Scoti super będziesz z nami no i sobie odpoczniesz w końcu :tak:
Kinga nie pomogę niestety nie znam się na programach :-(

Miego dnia wpadnę później

Marta bardzo się cieszę że jest ok.
A ja mam problem który mnie wkurza. Przed ciążą kilka tygo. zaczęły mi się pojawiać pryszcze szcególnie na czole i u nasady włosów. W ciąży było ok.Teraz znowu.Pewnie hormony,prawda? macie jakieś sposoby na to świństwo?

reklama
Gosiulku - moja endo i moja kosmetyczka mówiły mi, że hormonalne pryszcze są na żuchwie i w okolicy uszu, tylko tam. Inne miejsca mają inne podłoże. Ja zawsze przed okresem mam wysypaną brodę pryszczami, po okresie znikają. To, co mogę Ci polecić trochę kosztuje, ale u mnie sprawdziło się rewelacyjnie:

na co dzień żel: http://www.laroche-posay.pl/produkt...y-żel-do-skóry-tłustej-i-wrażliwej-p4141.aspx

krem:http://www.laroche-posay.pl/produkt...cyjnych/Effaclar/Effaclar-Duo-Krem-p4140.aspx

w niektórych aptekach są zestawy promocyjne i krem jest do żelu gratis

spróbuj też z maścią cynkową, może pomoże

ja mam problem, bo umówiłam się do endo, ale idzie na urlop i termin mam na 3.10. wszystkie te badania za setki złotych (hormony, przeciwciała, tysiąc innych) robiłam w lipcu i boję się, że mi powie, że są za stare :(

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry