reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dziwń dobry już drugie podejście robie żeby was przeczytać i odpisać zdjęcia mam tylko czasu tak sobie najpóźniej w ponidziałek je wrzuce Anaber-kochana &&&&&&&&&& za Boryska będzie dobrze wszystko :tak: Suonko-&&&&&&&&&&&&& za ciebie żeby wyniki testu okazały sie pozytywne:happy2: Justi-biedna nie zaharuj sie tam:sorry2: jedziemy teraz do znajomych na chwile i do rodziców A wozi kolege później na wesele a wieczorem będzimy mić gości więc jak czas tylko pozwoli to do was zajrze:confused: milego dnia pogoda u nas okropna i spać mi sie chce:dry:

a co tu dzis taka cisza??????
ja wlaczylam mojej Julisi piosenki dla dzieci hihi:)
gadalam z tesciowa i podniecona cala mi opowiadala gdzie ona dzis byla i co kupila dla juliski :) kupila kocyk sukieneczke i jakis swetek chyba bo ona to cos nazwala "wdzianko" a ona mowi tak o wszystkim co sie naklada na siebie wiec nie wiem co kupila heeh. ale podniecona na maksa hihi:)

marta tylko my jej mowilismy co w razie czego ma kupic ze nie chce nic innego jak ubranka cieple np dresik itp a ta juz wydziwia. znow m musi ja zje...bac zeby wiedziala co i jak haha
co mialas na obiadek?

Bobo może kupiła jakiś sweterek ja od siostry dostałam boski dres z polaru beżowy i ma kaptur z uszami taki do 0-3 mcy. A na obiad miałam pyry, kotlety z piersi kurczaka i fasolka szparagowa to samo będzie na jutro bo kotlety zostały

marta no kupila sweterek ale na 74 bo mniejszych nie bylo a jej sie podobal i kocyk kupila taki do wozka bezowy bo akurat przy niej wywalili te kocyki i ona kupila nawet go nie otwierala ale mi sie powinien spodobac no i sukienke kupila. ja mam sukienek od ciula i kolejna mi nie potrzebna. no ale jej nie przetlumacysz. juz wolalabym sama wszystko kupic bez jej pomocy:wściekła/y:
ja tez mam fasolke szparagowa ale nie wiem czy ja dzis zrobie bo m w pracy

marta ale mi szkoda tego ze bedzie lezalo. dziecko tak szybko rosnie ze nie zdaze jej ubrac wszystkiego. tesciowa mowi ze ona mi kupi posciele do lozeczka no to jej powiedzialam ze nie ze ja chce sama bo ja kupie i tak komplet a ona ze ona mi kupi to jej powiedzialam ze to 400zl kosztuje no to powiedziala ze ona tyle nie ma haha. ja chce kupic caly zestaw baldachim posciel ochraniacze na lozeczko no wszystko a to troche kosztuje no to pozniej ze mi pokupuje np nozyczki do paznokci itp no to juz mnie wkur...wila i jej powiedziala ze sama to sobie kupie bo to ja bede uzywac to ma mi pasowac do reki i w ogole no i sie zamknela w koncu powiedziala ze jak bede miala czas to mam z m przyjechac i ja wziac i pojedziemy i ja sobie cos dla malej wybiore a ona zaplaci. ok to mi pasuje ale czuje taki nacisk z tym kupowaniem. ja chce na spokojnie i w ogole a ona to by juz dzis wszystko kupila

ide sie przewietrzyc do tesco pojde jeszcze
pozniej wlece
papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry