laski ale macie produkcję

))
ale juz nadrobiłam, za dużo nie pamiętam
Anaber Suonko gratuluję zdanych egzaminów

)))) a tak się bałyście

)))
Anaber strasznie mi przykro że nie morzesz juz karmić

(((( ale wiadomo dla dziecka wszystko sie zrobi

)
Anisiaj przykro mi kochana że małpa przylazła ale trzymam &&&&&&&&&&&& za kolejny cykl

)
Wiola gratuluję udanej wizyty

)
Justi współczuję remontu, ale potem bedziesz mieć pięknie

)
Bobo no niestety takie życie z teściowymi

(
Marta ja jestem ładnie do tyłu nie mam dla młodego jeszcze nic a ty już bedziesz prać rzeczy

)
Dzoanko baw się dobrze na panieńskim

)))
Bietka rady świerzych mamusiek bezcenne

)))
Byłam wczoraj oglądać rzeczy dla malucha, normalnie oczopląsu można dostać

)) Wózek upatrzony, kosztuje 1000 zł można sobie wybrać kolor a jak nie będzie to uszyją

))) I tak TAKO Jumper odpada bo ma małą gondolę, Tako Laret odpada bo gondoli środek jest taki jak kolor wózka, strasznie ciemny,strasznie [podoba mi się TAKO warrior , ale jest też nowszy TAKO captiva i na pewno będę wybierać spośród tych dwóch ta captiva jest 200 zł droższy

))) W ogóle teraz już wiem co i jak i gdzie kupić

)))
Robiłam badania moczu i jestem przerażona bo poprzednio miałam tylko bakterie i kazała mi powtórzyć i wyszło mi ze mam krwinki białe, krwinki czerwone i śluz obfity i nie wiem co to znaczy bo nigdy czegoś takiego nie miałam, martwię się bo w obu poprzednich ciążach miałam zakażenie dróg moczowych z synem w 36 tyg a z córką w 31 tak jak teraz jestem i w obu przypadkach leżałam na to w szpitalu i martwię się że mnie położy nie mogę iść do szpitala bo nie mam mi kto z dziećmi zostać żeby to jeszcze były wakacje a tu szkoła się zaczyna i muszą chodzić, ale zobaczymy w poniedziałek na wizycie co powie