reklama

Nasze sprawy...

reklama
laski ale macie produkcję :)))

ale juz nadrobiłam, za dużo nie pamiętam:(

Anaber Suonko gratuluję zdanych egzaminów:))))) a tak się bałyście:))))

Anaber strasznie mi przykro że nie morzesz juz karmić:((((( ale wiadomo dla dziecka wszystko sie zrobi:))

Anisiaj przykro mi kochana że małpa przylazła ale trzymam &&&&&&&&&&&& za kolejny cykl:))

Wiola gratuluję udanej wizyty:))

Justi współczuję remontu, ale potem bedziesz mieć pięknie:))

Bobo no niestety takie życie z teściowymi:((

Marta ja jestem ładnie do tyłu nie mam dla młodego jeszcze nic a ty już bedziesz prać rzeczy:))

Dzoanko baw się dobrze na panieńskim:))))

Bietka rady świerzych mamusiek bezcenne:))))

Byłam wczoraj oglądać rzeczy dla malucha, normalnie oczopląsu można dostać:))) Wózek upatrzony, kosztuje 1000 zł można sobie wybrać kolor a jak nie będzie to uszyją:)))) I tak TAKO Jumper odpada bo ma małą gondolę, Tako Laret odpada bo gondoli środek jest taki jak kolor wózka, strasznie ciemny,strasznie [podoba mi się TAKO warrior , ale jest też nowszy TAKO captiva i na pewno będę wybierać spośród tych dwóch ta captiva jest 200 zł droższy:)))) W ogóle teraz już wiem co i jak i gdzie kupić:))))

Robiłam badania moczu i jestem przerażona bo poprzednio miałam tylko bakterie i kazała mi powtórzyć i wyszło mi ze mam krwinki białe, krwinki czerwone i śluz obfity i nie wiem co to znaczy bo nigdy czegoś takiego nie miałam, martwię się bo w obu poprzednich ciążach miałam zakażenie dróg moczowych z synem w 36 tyg a z córką w 31 tak jak teraz jestem i w obu przypadkach leżałam na to w szpitalu i martwię się że mnie położy nie mogę iść do szpitala bo nie mam mi kto z dziećmi zostać żeby to jeszcze były wakacje a tu szkoła się zaczyna i muszą chodzić, ale zobaczymy w poniedziałek na wizycie co powie

Ostatnia edycja:
reklama
aga no to oby bylo dobrze i zeby leki pomogly i obeszlo sie bez szpitala
marta na łęgach dębińskich jest pyrlandia koncerty jedzenie no taki jak festyn:) fajnie pewnie tam. ale moj m to panikarz i on nie pojdzie bo tam ludzi i moze mi sie cos stac. no wkurza mnie. dobrze ze jest w pracy bo bym go rozniosla

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry