Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
suonko ja bym sie tempka nie sugerowala. kazda kobieta ma inny orgaznizm i inaczej ma tepke. ja nie mierzylam robilam tescior owulacyjny i udalo sie za pierwszym podejsciem hihi mialas ten zabieg wiec i tempka mogla byc zaburzona Kochana
suonko kopa od ciezarnej chcesz? przestan czytac takie glupoty. nie sikalas na tesciora wiec nie wiesz czy jestes w ciazy. obserwuj sie Kochana i w razie czego dzwon do gina
Jestem kochane kupiłam smoczek, termometr do wanienki, szczotkę do włosków, gruszkę i skarpetuszki ;-) sobie piżamkę na naramkach. Anaber tak mi przykro że nie możesz karmić piersią wyobrażam sobie co czujesz, ale dobrze że Boryska masz w domku a nie został tam, trzymam kciuki za kolejną wizytę i mam nadzieję że będzie lepiej ! Suonko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam kciuki może się udało hm? Justi witaj z powrotem
anaber kochana bedzie dobrze,Borysek dostanie sztuczne mleczko i bedzie OK suonko GRATULUJE pomyslnie zdanego egzaminu moze to plamienie jak niektore dziewczyny maja na poczatku ciazy.Mocno zaciskam &&&&& bobo,Marta widze ze przygotowania pelna para ida hihi dobrze lepiej miec wszystko gotowe niz pozniej zastanawiac sie czy m wszystko dobrze zrobi.