• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Przepraszam, że mnie ostatnio tam mało ale same wiecie. Jutro albo pojutrze zaczynamy zwozić meble i się przeprowadzamy, więc niedługo będę miała już więcej czasu dla Was :-)

Anisiaj czekam na wyniki Twojej bety!!
Bobo betka piękna!! ;-)
szostkowa mamo wierszyk piękny!!
[*] dla aniołków!

Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam, całuję i przytulam i tęsknie za Wami!!!!! :tak:

reklama
Kochane - dziękuję Wam za kciuki, sama czekam na wynik, więc się stresuję.

powiedziałam już w drugiej pracy, mam polecenie służbowe, żeby się nie stresować.

serce mnie ściska ile jest tych dziecięcych tragedii...

gosiulek - mój M kupił tel na allegro i przez 2 tyg mu nie przysyłali, aż ich postraszył policją (znalazł ich numer przez net, bo miał adres a tel podanego na allegro nie odbierali). no i wysłali, ale stresu się najadł ogrom. sprzedawca musi być pewny.

Martuś - nie wiem czy napiszę od razu, wszystko zależy od tego, jak ten wynik przyjmę...

Anisiaj czuję,że jest dobrze:tak:!!!

Gosiulek miałam chwilowy napływ weny,oto rezultat:

Karolku Niebiański Aniele
Tam na Górze jest Was za wiele.

Tu na ziemi jest za wiele złości
Niech takie Dziecię częściej u nas gości.

Mama i tata oczy wypłakują
I swego Syneczka we śnie oczekują.

A przyjdzie On do Was,bądźcie tego pewni
Jak Anioł tylko skrzydełka Małemu zapewni.

I przyleci we śnie do swojej mamy
I powie:nie płacz,wiem że jestem kochany.

To jest tylko chwilowa rozłąka
Jest mi tu dobrze,nigdzie się nie błąkam.

Jest ze mną Bartuś,Zuzia i inne Aniołki
Na chmurkach robimy malutkie fikołki.

Będę na Was czekał na wysokim Niebie
Wiem jak wyglądacie-odnajdziemy siebie.

bobo super beta !!!! pamiętaj, ze po 10 000 beta już nie rośnie tak szybko, zresztą przy takim wyniku powyżej 15 tys już widać na usg wszystko ładnie, więc nie ma sensu pobierać więcej bety :-) superaśnie trzymam kciuki aby dalej wszystko szło dobrze &&&&&&.

anisiaj
czekam w niecierpliwości ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry