• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Więc jestem :)
pojechała już :) a tu produkcja normalnie szok :szok: a na grupie to juz nie powiem tu trza cały dzień siedzieć aby wszystko wiedziec i byc na bierząco. Marudziła mi o meblach i do ikei chciała mnie wyciągnąć ale mi sie nei chciało, bo wróciłabym po 17 i dopiero bym miała zaległosci.

Anisiaj trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :) daj znac

gosiulek
ja sie przyznam ze nie raz wchodziłam na Twój blog i czytałam za każdym razem łzy płyneły mi po policzkach i mam nadzieję,ze nie będziesz mieć zazłe jak jeszcze będę odwiedzać i czytać. Tulę mocno

szostkowa mama wierszyki przepiękne

więcej nie pamietam

reklama
kurcze ja juz sie denerwuję anisiaj coś za dlugo nie ma
anisiaj błagam bo mnie już brzuch boli ze stresu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
marta musisz być zalogowana i mieć swój indywidualny numer badania
przynajmniej ja tak mam... nie wiem w jakim laboratorium robiłaś ... i czy masz swoją kartę, bo nie każdy może pobrać wyniki przez internet - tak mi się wydaje

gosiulek byłam na twoim blogu, popłakałam się... ta historia ma jednak w sobie tyle piękna, waszej miłości do Karolka, że wręcz napawa optymizmem na lepsze jutro. Jesteś bardzo silna ... widzę, że Kacper urodził się po Karolku... jak zniosłaś drugą ciążę ? leżałaś ? też były problemy, jak psychicznie sobie poradziłaś ze starchem kiedy przyszedł ten 28 tydz... ciązy ???
jeśli to zbyt trudne i osobiste pytania - nie musisz odpowiadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry