• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja to w ogóle nie mogę tych rozmów w toku, pamiętników z wakacji itp. mnie to odmóżdża totalnie

czuję się taka nieatrakcyjna w tym łóżku, że nie wiem, ja nie mam pojęcia jak mój M znosi mój widok w ostatnich dniach

szlag już mnie trafia z tymi wynikami!
mężczyźni uwielbiają kobiety w ciąży !!! serio !! mojemu mniej sie podobałam bez brzucha hhihi

kurcze jak ja bym chciała znów być w ciąży :-(

Anisiaj-ładnemu we wszystkim ładnie więc jak ty możesz wyglądać nieatrakcyjnie wydsaje ci sie kciuki za bete:-) U mnie idzie minimini więc rozmów w toku nie obejrze chyba że jej komputer oddam i gre włącze:eek: mała szantazystka

Anisiaj nie opowiadaj dla swojego m jesteś najpiękniejsza zwłaszcza teraz i w tej piżamie w łóżku uwierz mi ja urodziłam dwoje dzieci a z tego co pisałaś to masz dobrego i cudownego męża

A ja zrobiłam ciasto na rogaliki i teraz sobie rośnie, zobaczymy co z tego będzie

anaber - czyli nie wproszę się dzisiaj na spaghetti?:)))

anaber, aneczka,Marta, wiolka - nie wiecie jak ja wyglądam od kilku dni paskudnie, ale dzięki za pocieszenie ;)

aneczka - cudnie się zapowiada, co to?
chustecznik :) drewniany do niego wkładsz pudełko tekturowe z chusteczkami higienicznymi ( wygląda ładniej niż tektura w krokodyle hehe )

reklama
anisiaj a co to znaczy, że wyglądasz paskudnie ???
aga1204 wpadam na rogaliki :) robię herbatkę :-)

co do rozmów w toku i innych tego typu programów, to wiem, że są reżyserowane, ale z nudów... w taką pogodę to włączam tvn :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry