• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka - mam jakąś szarą cerę i marne włosy. do tego leżę jak kłoda, więc seksowność na poziomie minus 300 ;)

czekam na M i na te wyniki, brrrr czekanie mnie męczy

anisiaj zapraszam to spalone wywaliłam,a mieszkanie wietrzę ale kup maseczkę po drodzę :-)
aga daj znac jak Ci ciasto urosło bo mi wczoraj nawet nie drgneło :rofl2:

anisiaj jeśli Cię to pocieszy to do 14 tygodnia miałam eksplozję pryszczy na plecach... mamy z M jedną łazienkę, więc on brał prysznic a ja wymiotowałam i to też nie był zbyt seksowny widok...
miewam twardnienie brzucha i skurcze, więc o seksie M zapomniał już dawno... obecnie zresztą mam już spory brzuszek , więc byłby problem... wiesz ja uważam, że jak facet jest mądry a za takiego uważam twojego i mojego i w ogóle wszystkich m tutaj :) to potrafi zrozumieć pewne zmiany jakie zachodzą w kobiecie...
głowa do góry... ja miałam depresję w pewnym sensie , bo seks zawsze był dla nas ważny- bałam się jak sobie poradzimy z jego brakiem - ale zapewniam Cię, że podczas całej ciązy JESTEŚ ATRAKCYJNA DLA SWOJEGO M. :-)

BOBO
ja po 10 000 tys już nie robiłam bety. A serduszko widziałam tydzień po odebraniu wyniku bety z 10 tys właśnie, może było około 20 tys wtedy...

marta mój m też spi po pracy - hahahahahahaha

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry