• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dziewczyny kaszel mam taki ze udusic sie mozna i do tego doszedl taki bol gardla ze jak polykam sline to czuje jakby mi cos ciagle stalo w gardle... masakra...no u mnie to dobrze byc nie moze niestety :(((

reklama
bobo a pijesz ten syrop *spam* ??? tantum verde ???mleko z czosnkiem ???
ja odkąd łykam te tabletki - to nic mnie łapie, także bobo polecam Ci - pisałam Ci już o nich

Mój nie robił żadnych badań nawet grupy krwi do tej pory nie wiemy jaką ma aż się wstyd przyznać, u nas jest tak ze grupa krwi ojca jest wpisywana do karty ciąży wtedy gdy matka ma rh minus

no to tantum verde w spray'u bobo :-(
mnie kaszel męczył 3 tygodnie... wiem że to okropnie uciążliwe, Jak kaszlałam to mnie cały brzuch bolał, drżałam aby nie zaszkodzić tym kaszlem maluszkowi ...

Mój m nie musiał robić badań grupy krwi,a i karcie ciąży nikt nic nie wpisywał mimo,że ja mam ARh ujemny,a mój ARh dodatni.
Rozmów w toku dawno już nie oglądałam,pytania są tendencyjne,a już aborcja to mi się nóż w kieszeni otwiera.
Ostatnio na forum bb był ten temat i ja się tam ostro kłóciłam.Ktoś tam stwierdził,że 6-7 tyg. to nie dziecko,tylko zlepek komórek,grrr nie piszę dalej,bo mi ciśnienie skacze.
Bobo kuruj się domowo i tak jak pisze bietka TANTUM VERDE FORTE jest rewelacyjne na gardło i dzidzi na pewno nie zaszkodzi.

Gosiulek ten wierszyk jest dla ciebie i innych Aniołkowych Mam :

Nie szukaj mnie mamo gdzieś daleko,hen
Jestem wiatrem w twych włosach,pięknych jak len.

Mój głos usłyszysz w cudnym ptaków śpiewie
Moje oczy to gwiazdki na ciemniejącym niebie.

Nie szukaj mnie mamo gdzieś daleko w świecie
Jestem w Waszych sercach-przecież o tym wiecie!

Ostatnia edycja:
Bobo koniecznie jedź do lekarza a jeszcze ta twoja choroba zwykłe przeziębienie może być niebezpieczne dla maluszka kochanie nie chcę cię straszyć nie odbierz tego źle

reklama
Bobofrutku ja też bardzo cierpiałam,wyłam jak bóbr,nie mam zdjątka z USG,bo gin nie zrobił.Beta przestała rosnąć,bo ja jeszcze nie wiedząc,że jestem w ciąży musiałam wziąć zastrzyk z anatoksyny przeciwtężcowej,bo sobie skroiłam cały opuszek aż do kości na maszynce do chleba.No i rozwój maluszka się zatrzymał.
Kochana idź do lekarza i się przebadaj,niech cię osłucha:tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry