• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta fajnie by było jak by ci powiedział dzisiaj. Nie wiem jak to jest z tym sprzętem to znaczy jeśli na wizyty chodzisz powiedzmy prywatnie i lekarz ma w gabinecie usg to to badanie badanie będziesz miała na tym samym sprzęcie a inaczej jest jak cię lekarz gdzieś kieruje na takie badanie. Ja chodzę do doktorki prywatnie i ona to badanie mi robi u siebie w gabinecie na swoim sprzęcie a moja koleżanka chodzi na nfz i ją lekarz kierował aż do Żor na takie badanie. Myślę że nie pogmatwałam

reklama
Martuś to fajnie jak twój gin ma dobry sprzęt i jest dobry lekarzem to może ci powie dziś kogo tam w brzuszku masz no i o ile maluszek będzie chciał pokazać. Ja u ciebie obstawiam dziewczynkę:-D

ja wróciłam dopiero do domu bo bylam po Igorka w przedszkolu, a korki masakryczne :crazy: więc troche to trwalo.
Kupiłam bagietki i będe robić zapiekanki bo mnie naszło :-) no i nic dziwnego,że tyłek rośnie :eek:

Macie szczęście,ze tylko stronę naskrobałyście jak mnei nie było :tak:

I weszłam sobie do rossmana i kupiłam sobie 4 maseczki takie w jednorazowych saszetkach z Bielendy i Perfacta nie były drogie więc wzielam na próbę i mam jedną koktajlową która rozświetla cerę zmęczoną i niedotlenioną z 24-karatowym zlotem więc będę lśnić kochane, uważjcie lepiej okulary przeciwsloneczne ubierzcie bo będę Was oślepiać :laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry