• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber 9 kg na plusie miałam miesiąc temu czyli w 25 tygodniu :-)

marta sx 2 kg to malutko :) ale jesteś szczupła więc tylko brzuszek idzie do przodu :-)

niektórym idzie w uda, biodra - ja się pocieszam, że mi cycki dużo ważą :-D

reklama
Opowiadacie kobiety ja znam taka aparatke która w ciąży przytyła 50 kilo!!!Po ciąży jej to oczywiście zostało bo gdzie tyle kilo zgubić ja w ciąży przytyłam 13 kilo a po porodzie odrazu wyglądałam tak jak zawsze

anisiaj my byliśmy w bieszczadach w zeszłe wakacje :-) extra było- domek w lesie, pies miał suuuper - tylko weź coś na kleszcze :-)
byliśmy też na Chorwacji, gdzie plaże dla psów są fikcją i wszyscy piszczą na widok psa :-( i to było ciężkie 10 dni z psinką :-(

a teraz właśnie myślimy o polskim morzu :-)

wiolka moim marzeniem jest maksymalnie 15 kg !!!!! z czego 10 kg zostawiam na porodówce, a 5 kg tracę podczas karmienia :-) marzenia, co ???

znow sobie pospalam a teraz czekam na meza jak wroci z pracy z zakupkami i bede jakis obiad kombinowac hihi :)
bietka nie kupilam jescze tych spodni ale jak bede miala wiekszy bebzol i z ciaza bedzie dobrze to napewno je zakupie :)
marta moze dzis Ci powie co masz czy Maje czy Oliwiera?

Bietka ale ja mialam wagę wyjściową zanim zaszłam wyższa od Ciebie na 100% wyższą bo w lato 2010 schudłam 11kg. i sie trzymalam a pozniej troche zaniedbałam jak sie stralaiśmy o dzidziusia i bardzo szybko przytylam i waga wróciła. i teraz jak dodam do tego jeszcze 9kg. to sie lapię za głowę. Bo w sumie to wychodzi 20kg. :-)

Dobra dziwczynki ja zmykam bo musze młodego z przedszkola dzis odebrac.paappapapaaapap tylko blagam nie piszcie za dużo abym nie musiala siedziec i nadabiac do wieczora.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry