• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber - ja chcę jechać z M i naszą sunią do Gdyni w czerwcu, bo ponoć jest tam nowa plaża dla psów, a chcę, żeby moja bidula po przejściach zobaczyła morze :) więc jak się jeszcze nie rozpakujesz, to Cię wyciągnę na kawę :)

reklama
hej jestem dzisiaj troche pozniej ale jest u nas corka kolezanki wiec nie za bardzo mam jak wejsc.... teraz wlaczylam im kota w butach i mam chwile dla siebie
jakos nadrobilam co naskrobalyscie
justi wszystkiego najlepszego

ja od dwoch dni jak sie budze to widze ze brzuszek jest wypiety tylko z jednej strony, wczoraj z prawej dzisiaj z lewej M tez zauwazyl, nie wiem czy to dzidzius przeciez za maly jeszcze zeby sie wypychal, czy pelny pecherz jakos macice wypycha na bok, ale smiesznie to wyglada nie boli, ale brzuszek wtym miejscu jest twardy...

anaber zgadzam się w 100% - ale marta nie robiła krwii na PAPP-A,
na ten wynik czeka się ok 10-14 dni, robi się go w nielicznych laboratoriach, np. w Krakowie jest tylko jedno. Ja go robiłam i do tego jeszcze wolną podjednostkę HCG i z tymi dwoma badaniami krwii szłam dopiero na usg.
Wyniki krwii wprowadza się do kompa, potem usg i na podstawie usg i krwii wychodzi statystyka...

marta
nie bój się to jest po prostu dłuższe i dokładniejsze usg :-)

anisiaj gdzie jest taka plaża... ??? gdynia ??? kurcze świetna sprawa, ja na 100% jadę nad morze z maluszkiem i z psem w przyszłe wakacje :-)
a może na jesień... jak będzie ładnie, kogo mam odwiedzić ??? :-)

scotland pewnie pupę wypina w jednym miejscu :) kochana to normalne... potem ładnie się uformuje :)))

Ostatnia edycja:
Anaber ależ się rozpisałaś :szok: mam nadzieję, że będzie dobrze :sorry:
Jak będę w Gdańsku to na pewno dam znac, ciotka mi marudzi żebym w czerwcu przyjechała bo wuja już będzie ( a on jest marynarzem i zawsze wypływa na pół roku- po całym świecie) ale nie wiem jak to będzie bo my to mieszkanie będziemy remontować.

On mi będzie robił chyba takie ogólne badanie bez pobierania krwi

anisiaj no mam nadzieję,że sie nie rozpakuję, nie chce rodzić jak lekarze będą oglądac mecze na euro :-) w pokojach socjlanych hehehhehe a na kawę oczywiście ,ze dam sie wyciągnąc nawet jakbym sie miala już tam zaturlac :sorry: bo jak dzis weszłam na wage to sie przerazilam:szok:

MartaSx czyli bedziesz miala zwykłae USG takie prenatalne bardzie dokładne i wogole i zalezy jak dziecko bedzie ułożone bo to co zobaczy przez dopochwowo moze nie zobaczyć przez brzuszek tak jak maiła bietka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber - ile masz na plusie ???? ja się boję ważyć w domu, położna mnie jutro zważy :-D

anisiaj rozwód - hehehehehe :-D dobre :-p

mnie zrobił przez brzuch, ale jak mierzył szyjkę to już dopochwowo :-)

Ostatnia edycja:
To ja przepraszam ale przeczytałam badania genetyczne a nie usg,u nas usg zazwyczaj robi przez powłoki brzuszne to 3 lub 4D ja w ciąży miałam to z krwi i jakieś tam jescze inne pamietam przy Nastce tylko wtedy zamiast usg 3D to sensacją było usg ultrasonograficzne pamietam jak mierzyliśmy długość rączek paluszków i jak mi pani doktor powiedziała że będzie dziewczynka:-)

bietka a nie za mala ta pupa jeszcze na takie wypychanie? fajnie jest myslec ze to dzieciatko ale jak pomysle logicznie to mi sie nie zgadza bo ta kulka wypieta dosyc spora i jak wstaje pochodzic i zrobic siusiu to sie wyrownuje, zapytam sie jutro lekarki na usg zobacze co powie.

reklama
bietka dostałam dziś zawału 27 tc i mam 9kg a tak nie dawno było 5 :szok: ładnie co?? nie długo to spdochron bedę nosić bo w nic sie nie wbiję i sorki za to badanie bo to ja źle przeczytałam,ż echodzi o genetyczne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry