• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dziewczyny doradzcie co robić - po zrobieniu siku mam na papierze lekko brazowe plamienie, brzuch lekko boli, M w pracy do 20.30, a ja tu sama - co robić? czekać do tej 20?

reklama
Własnie kurcze jest Twoim lekarzem prowadzacym tez sie tak dziwię trochę oczywiście napewno jest super lekarzem, ale wie jaka sytuacja i mógl Ci zostawić jakiś namiar na swojego kolege tak przynajmnie robi moj gin. ze jak wyjeżdza to zostawia mi numer do swojego kolegi który jest na miejscu i zawsze przyjmie gdyby się cos działo.

Chyba tez bym dzwoniła nie czekałabym. Weź nospę 2 tabletki od razu chyba ,ze masz forte no to 1 tabletkę.

anisiaj weź tą nospe i magnez i lez plackiem zobaczysz do wieczora jak bedzie mocniej to jedz do szpitala tak chyba bym ja zrobiła. Kurcze teraz kada co innego napisała i nie wiesz co robić kochana a msz teraz jak pojechac do szpitala? daleko jest od Ciebie?? bo jak masz sie tłuc godzinę autobusem to poczekaj na M jest 18 więc tylko 2 godz. i zaobserwujesz czy jest coś więcej czy przestało. Wiem,ze jesteś poddenerwowana a to nie sprzyja ale wlasnie teraz nerwy nie wskazane. wiem łatwo mi powiedzieć. Ja tez plamiłam i to miałam tekie małe skrzepy brunatnej krwi i przeszło.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasi mężowie musieli robić badanie na grupę krwi ?
nie , mój miał wcześniej badania przez klub tuningowy...
No dokładnie ileż można czekać.
Rogaliki się upiekły, nawet dobre wyszły ale już niestety nie ma bo dzieciom bardzo smakowały:-D
Idę położyć dzieci spać
jeju.. rogaliki mmmmmmmmmmmmmmm
A gdzie Wy wszystkie jesteście ??????
ja biegałam ubabrana farbami , ale za to się ze wszystki m wyrobiłam CHCECIE FOTY ???

Anisiaj ja bym jechała do szpitala lepiej nie potrzebnie jechać niż potem żałować
ja też bym jechała do szpitala ....

DŻOANA mam stanik dla Ciebie ale moja mama dała jeszcze jeden bo stwierdziła że jest ładniejszy , zrobię zaraz foty i Ci wrzucę i sobie wybierzesz ok ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry