• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

dziewczyny do szpitala mam godzinę autobusem, boję się, że mnie odeślą (bo tak bywa w wawie) do innego i ***** załatwię. M ma spróbować się urwać słuchajcie czy zawsze zostawiają na oddziale czy czasem można nie być przyjętym?
nie mam pojęcia .. zależy chyba od tego czy są wolne łóżka ...
trzymam kciuki zeby wszystko było ok !!

reklama
anisiaj zalezy jaka maja polityke w szpitalu. u mnie po stwierdzeniu poronienia puscili mnie na noc do domu bo przez noc i tak by nic nie zrobili a ja nie krwawilam mialam lekkie plamienia wiec kazali wrocic rano. rano przyszlam a o 23 wyszlam do domu takze ani jednej nocy na szczescie nie spedzilam w szpitalu. No ale co szpital to maja rozne zasady. Najwazniejsze Kochana zeby Ci pomogli i napewno Ci przyjma i zobacza co sie dzieje i zadecyduja co dalej

Anisiaj myślami jestem z Tobą i tulę mocno do swojego serducha!!!Dla Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta dla Ciebie też&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Bobo zajefajny filmik,zakochałam się w Tobie za to-wyjdziesz za mnie???:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry