• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj cały czas jestem z tobą, tylko odezwij się proszę co i jak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Anisiaj dobrze że już jedzie i nie będziesz sama.Gdyby się coś działo nie tak to bym raczej wróciła do domu żeby samo się oczysciło ale to tak mówię bo pytałaś.
Cały czas wierzę że będzie dobrze.

Aneczka a podaj link na allegro.

Anisiaj dobrze że już jedzie i nie będziesz sama.Gdyby się coś działo nie tak to bym raczej wróciła do domu żeby samo się oczysciło ale to tak mówię bo pytałaś.
Cały czas wierzę że będzie dobrze.

Aneczka a podaj link na allegro.

na allegro mam tylko bransoletkę :) nie wystawiałam .. to wszystko robiłam na zamówienie dla mojej znajomej

tak mi szkoda anisiaj kurcze serce mi pęka naprawdę

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aneczko a ile kosztują kochana te podkładki ?? to jest komplet 6 szt i pudełeczko dobrze zrozumiałam.

reklama
Aniu ja u Ciebie muszę coś zamówić.Ten chustecznik jest otwierany?Z czego on jest zrobiony?
jest otwierany od spodu - wysuwany
surowy wygląda tak Zobacz załącznik 456864
tak mi szkoda anisiaj kurcze serce mi pęka naprawdę

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aneczko a ile kosztują kochana te podkładki ?? to jest komplet 6 szt i pudełeczko dobrze zrozumiałam.
tak to jest zestaw
ok 25 zł - dokładna cena zależy od motywu , farb , czy ze spękaniami czy bez ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry