• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

wpadam na chwilke,nie nadrobie was...nie dam rady...:sorry:
bylo cos wanego ??? i co z ania ??? prosze napiszcie ;-)
ja ostatnie dni chodizlam do tylu ,caly czas spalam i albo mnie mdlilo albo wymiotowalam...no masakra,mowie wam..na razie jest oki..ale nie wiem jak dlugo ???:-D..no i zaczelam jesc ostre..ale takie bardzoooo ostre...z mlodym tez tak mialam,wiec cos czuje,ze bedzie drugi chlopak :tak:...grunt,aby bylo cale i zdrowe i wytrwac w ciazy do konca..a plec niewazna ;-)
sciskam was mocnoooooo;-)

reklama
Aneczko ja też coś zamówię.Chciałabym takie nie za duże otwierane pudełeczko,śmiesznie ozdobione tzn z jajem,kolor obojętny.To byłby taki dodatkowy prezent ode mnie dla mojego syna na 18-tkę.A do tego pudełka włożyłabym kilka prezerwatyw.Co ty na to-wycenisz,tak mniej więcej?

Martuś bardzo się cieszę,oby tak dalej!!!A na męża nie zwracaj uwagi.Wiesz kiedyś słyszałam,że faceci są wybrykiem natury,tak więc głowa do góry!!!

Ostatnia edycja:
Madlen ja też wpierdzielam ostre a nóż może to jednak nie pempowina a siusiaczek :szok:
Szóstkowamamo super pomysł to się chłopak ucieszy
Bobo po brzuszku mi robił usg już i mierzył kark, nosek i sprawdzał coś z żyłą o ile go dobrze zrozumiałam i 3 kg na plus mówił że to dobrze. Następna wizyta 5 maja.

Ostatnia edycja:
Jestem z powrotem, u nas na wariackich papierach. Jutro przyjeżdżają zalewać ławy czy coś takiego, i troche załatwiania było.
Dziękuję za życzonka:biggrin2: Bietka, 10kg zostawić na porodówce, hmmm, ciężko chyba :) Też przyłączam się do czekania na wyniki Marty

Bobo 15 maja no i znów muszę zrobic krew i mocz

No mój m jak poszedł na pierwsze usg to powiedział ze nie chce więcej tam byc a teraz się obraził że go nie zawołałam.... gin mówi że m ma sobie wejść normalnie kiedy chce a on uparty ze ja mam go łaskawie zawołać.. I tak ma mnie nawrzeszczał że się poryczałam .... A ja mu piwo dziś kupiłam ....

A jutro mam cały dzień latania bo muszę do sądu jechac, później do lekarza na lutycką po zwolnienie i zawiesc do zusu - masakra

moj to zawsze za mna lezie na usg zreszta moj lekarz mowi ze to wskazne jak wie i jest przy usg :) zawsze sobie pogadaja nie tylko o ciazy hihi jest spoko. na poczekalni sa same baby z mezami i zawsze z nimi wlaza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry