Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może Złoty podkład ( bedzie widoczny w pęknięciach) i jakiś ekri- lekko różowy lub brzoskwinka na to i motyw z aniołami ?? mogę zamówić m.in takie wzory :Aneczko ja bym chciała tak :
chustecznik tylko taki aby mi pasował do łazienki do mojego anioła który jest ecru a na skrzydlach lekko złoty i miseczki z potpourri Zobacz załącznik 456868 zrobiła fotkę abyś wiedziala o co mi chodzi. Może jakis motyw z aniołami lub kwiatami jak myślisz ale pudełko raczej jasne aby było widoczne na ciemnym blacie na którym bedzie stało. Coś mi doradzisz ?? cos mozesz zaproponowac. bo jak zmieniam potpourri to czasem ma inny kolor może jakies lekkie akcenty fioletu lub lekkiego różu. jak myślisz??
dobrze ze wszystko ok !!Jestem Kobietki z dzidzią wszystko dobrze jest zdrowe. Ma 8 cm i pomachało mamusi.
Co do płci lekarz mówił że lepiej poczekać miesiąc bo coś tam wystawało ale nie wie czy to siusiak czy pempowina bo strasznie się wierciło. Jutro muszę jechac do niego bo zwolnienia mi nie dał bo zapomniałam nipu z firmy i dupa. M się na mnie obraził i nawyzywał że o czym ja myślę - obraziłam się i siedzę w drugim pokoju sobie o !
Anisiaj kochana jestem z Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jak z jajem to może pudełko z lusterkiem żeby mógł potrenować zakładanie przezerwatyw hihihiAneczko ja też coś zamówię.Chciałabym takie nie za duże otwierane pudełeczko,śmiesznie ozdobione tzn z jajem,kolor obojętny.To byłby taki dodatkowy prezent ode mnie dla mojego syna na 18-tkę.A do tego pudełka włożyłabym kilka prezerwatyw.Co ty na to-wycenisz,tak mniej więcej?
Martuś bardzo się cieszę,oby tak dalej!!!A na męża nie zwracaj uwagi.Wiesz kiedyś słyszałam,że faceci są wybrykiem natury,tak więc głowa do góry!!!
z facetami nigdy nic nie wiadomo ... heheBobo 15 maja no i znów muszę zrobic krew i mocz
No mój m jak poszedł na pierwsze usg to powiedział ze nie chce więcej tam byc a teraz się obraził że go nie zawołałam.... gin mówi że m ma sobie wejść normalnie kiedy chce a on uparty ze ja mam go łaskawie zawołać.. I tak ma mnie nawrzeszczał że się poryczałam .... A ja mu piwo dziś kupiłam ....
A jutro mam cały dzień latania bo muszę do sądu jechac, później do lekarza na lutycką po zwolnienie i zawiesc do zusu - masakra