• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta super , że wszystko dobrze :-) faceci już tak mają - mój też nie wlezie jak go nie zawołają, książęta się znaleźli ...

justi
- no wiesz, ja tak liczę, dzidzia z 3,5 kg, wody, łożysko ... hehehe i nerwy oraz wysiłek fizyczny - taka naprawdę wiem, że to nie możliwe ... i czeka mnie dużo pracy po porodzie :-)

madlen trzymaj się dzielnie :) ja doskonale pamiętam czas, kiedy też się tak czułam. Ja jadłam zupki chińskie, nie takie z torebki, M jeździł do restauracji chińskiej - hahahahaha ostro-kwaśne :-) i mam Igora :-)

Aga mam jedno zdjęcie później wam wrzucę
Madlen no coś tam wystawało ale powiedział że poczekamy bo nie jest pewien czy to nie pępowina bo sie dzidziuś tak dziwnie ułożył a powiedział że u jednej z jego pacjentek w tym tyg co ja powiedział ze chłopiec a za miesiąc była dziewczynka. Ale 23 ide na nfz do innego to moze mi powie tamten

Aneczko ja bym chciała tak :
chustecznik tylko taki aby mi pasował do łazienki do mojego anioła który jest ecru a na skrzydlach lekko złoty i miseczki z potpourri Zobacz załącznik 456868 zrobiła fotkę abyś wiedziala o co mi chodzi. Może jakis motyw z aniołami lub kwiatami jak myślisz ale pudełko raczej jasne aby było widoczne na ciemnym blacie na którym bedzie stało. Coś mi doradzisz ?? cos mozesz zaproponowac. bo jak zmieniam potpourri to czasem ma inny kolor może jakies lekkie akcenty fioletu lub lekkiego różu. jak myślisz??
może Złoty podkład ( bedzie widoczny w pęknięciach) i jakiś ekri- lekko różowy lub brzoskwinka na to i motyw z aniołami ?? mogę zamówić m.in takie wzory :
Zobacz załącznik 456875 Zobacz załącznik 456876Zobacz załącznik 456877 Zobacz załącznik 456878

albo kwiatki a anioł w denku ??
Jestem Kobietki z dzidzią wszystko dobrze jest zdrowe. Ma 8 cm i pomachało mamusi.
Co do płci lekarz mówił że lepiej poczekać miesiąc bo coś tam wystawało ale nie wie czy to siusiak czy pempowina bo strasznie się wierciło. Jutro muszę jechac do niego bo zwolnienia mi nie dał bo zapomniałam nipu z firmy i dupa. M się na mnie obraził i nawyzywał że o czym ja myślę - obraziłam się i siedzę w drugim pokoju sobie o !

Anisiaj kochana jestem z Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dobrze ze wszystko ok !! :)
Aneczko ja też coś zamówię.Chciałabym takie nie za duże otwierane pudełeczko,śmiesznie ozdobione tzn z jajem,kolor obojętny.To byłby taki dodatkowy prezent ode mnie dla mojego syna na 18-tkę.A do tego pudełka włożyłabym kilka prezerwatyw.Co ty na to-wycenisz,tak mniej więcej?

Martuś bardzo się cieszę,oby tak dalej!!!A na męża nie zwracaj uwagi.Wiesz kiedyś słyszałam,że faceci są wybrykiem natury,tak więc głowa do góry!!!
jak z jajem to może pudełko z lusterkiem żeby mógł potrenować zakładanie przezerwatyw hihihi

rozmiar 20x14x8 ok 40zł
takie małe na talię kart Zobacz załącznik 456879 ok 30 zł
takie z lusterkiem Zobacz załącznik 456880 lub Zobacz załącznik 456881ok 55 zł

Bobo 15 maja no i znów muszę zrobic krew i mocz

No mój m jak poszedł na pierwsze usg to powiedział ze nie chce więcej tam byc a teraz się obraził że go nie zawołałam.... gin mówi że m ma sobie wejść normalnie kiedy chce a on uparty ze ja mam go łaskawie zawołać.. I tak ma mnie nawrzeszczał że się poryczałam .... A ja mu piwo dziś kupiłam ....

A jutro mam cały dzień latania bo muszę do sądu jechac, później do lekarza na lutycką po zwolnienie i zawiesc do zusu - masakra
z facetami nigdy nic nie wiadomo ... hehe

Marta jeszcze troszkę i będziesz wiedziała dokładniej jaka płeć. Mnie lekarz u którego byłam na badaniu połówkowym powiedział dopiero w 18 tyg. W dodatku zapytał czy chce znać płeć, jak ja już siusiaka na usg dojrzałam:-) więc tylko potwierdził. Wtedy też dowiedziałam się że miałam łożysko pod bliźniaki i był zdziwiony że nie miałam krwawień. A mój lekarz tego nie zauważył.

oja pokole :-(,co sie dzieje ??
anisiaj slonko kochane,trzymaj sie ;-)
Marta u mnie tez z mlodym na poczatku lekarz mowil,ze moze to byc pepowina,ale pozniej na kazdym usg wyraznie bylo widac siusiaka..a pepowina to sobie mlody z boku krecil :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry