• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

też sie martwię i Annisiaj ... ale trzymam sie tego że koleżanka też tak miała i okazało sie że grzybka jakiegos złapała .. dostała tabletki dopochwowe i minęło.. oby teraz też tak było......

reklama
Aneczko ja bym chciała tak :
chustecznik tylko taki aby mi pasował do łazienki do mojego anioła który jest ecru a na skrzydlach lekko złoty i miseczki z potpourri 2012-04-17 19.27.10.jpg zrobiła fotkę abyś wiedziala o co mi chodzi. Może jakis motyw z aniołami lub kwiatami jak myślisz ale pudełko raczej jasne aby było widoczne na ciemnym blacie na którym bedzie stało. Coś mi doradzisz ?? cos mozesz zaproponowac. bo jak zmieniam potpourri to czasem ma inny kolor może jakies lekkie akcenty fioletu lub lekkiego różu. jak myślisz??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem Kobietki z dzidzią wszystko dobrze jest zdrowe. Ma 8 cm i pomachało mamusi.
Co do płci lekarz mówił że lepiej poczekać miesiąc bo coś tam wystawało ale nie wie czy to siusiak czy pempowina bo strasznie się wierciło. Jutro muszę jechac do niego bo zwolnienia mi nie dał bo zapomniałam nipu z firmy i dupa. M się na mnie obraził i nawyzywał że o czym ja myślę - obraziłam się i siedzę w drugim pokoju sobie o !

Anisiaj kochana jestem z Tobą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry