• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ale sie wkurzylam:wściekła/y: byla u nas dzisiaj corka kolezanki bo szkola byla zamknieta i myslalam ze jak powiedziala ze mamy odwiezc darie o 17 to ze o tej godzinie konczy prace, ale jej maz sie wygadal i powiedzial ze skonczyla prace o 14 i przez 3 godziny lazila po sklepach no kurde mogla chociaz powiedziec ze konczy wczesniej ale chce pozniej isc sama na miasto.

mam nadzieje ze anisiaj wroci z dobrymi wiesciami, caly dzien o niej mysle

Aneczko więc tak : :-)

chustecznik bym chciala z tym motywem i nie dawaj żadnego różu czy fioletu niech bedzie jasny i te ciemniejsze aniołki w sepi

i jeszcze bym chciała zestaw tych podkładek tylko w czerwieni np te maki lub inne jesli możesz cos zaproponowac : i bym chciała czerwonego kwiata na srebrnym lub jasnym tle bo nie mam nic złotego w kuchni ani w salonie, bardziej mam czerwienie ciemne brązy i srebro. Czy możesz tu coś zaproponowac??

I mam pytanko bo może za miesiąc lub dwa chciałabym te cztery świeczniki kwadratowe (chyba,że możesz jeszcze podesłać zdjęcia innych świeczników i ceny od razu) bedziesz w stanie dorobić aby były takie same jak podkładki. bo teraz nie bardzo będę miaął tyle kasy a chcialabym miec wszystko. Chyba ,ze zamówię teraz świeczniki i podkładki a pudełko na chusteczki za jakiś czas. Co proponujesz?? Przepraszam,ze tak zawracam głowę wiem jestem straszna klientką jak ide do sklepu to zawsze marudze. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja dostałam pismo z sądu że mam przyjechać popoprawiać powiedzcie mi jak to rozumiecie :
- własnoręcznie podpisanie odrębnej karty dołączonej do pozwu zatytułowanej dowołanie do rozwiązania umowy
nie kumam o co chodzi

dziewczyny tak bym chciala zeby tak sie stalo i zebym widziala swoja dzidzie zdrowa :)
anisiaj wracaj do nas z dobrymi wiadomosciami.
marta masz podpisac wlasnorecznie to odwolanie, ja takj to rozumiem

marta kochany lub kochana :-) sliczności :-)
chyba chodzi o to, ze jakiegoś dokumentu nie podpisałaś i musisz iść i złożyć podpis

scotland
ja bym czuła się wykorzystana, nie stać ją było na szczerość ??? :eek:

bobo cierpliwości - doczekasz się :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry