• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
ale sie wkurzylam:wściekła/y: byla u nas dzisiaj corka kolezanki bo szkola byla zamknieta i myslalam ze jak powiedziala ze mamy odwiezc darie o 17 to ze o tej godzinie konczy prace, ale jej maz sie wygadal i powiedzial ze skonczyla prace o 14 i przez 3 godziny lazila po sklepach no kurde mogla chociaz powiedziec ze konczy wczesniej ale chce pozniej isc sama na miasto.

mam nadzieje ze anisiaj wroci z dobrymi wiesciami, caly dzien o niej mysle
nooooo dość niegrzecznie z jej strony .........
Aneczko więc tak : :-)

chustecznik bym chciala z tym motywem i nie dawaj żadnego różu czy fioletu niech bedzie jasny i te ciemniejsze aniołki w sepi

i jeszcze bym chciała zestaw tych podkładek tylko w czerwieni np te maki lub inne jesli możesz cos zaproponowac : i bym chciała czerwonego kwiata na srebrnym lub jasnym tle bo nie mam nic złotego w kuchni ani w salonie, bardziej mam czerwienie ciemne brązy i srebro. Czy możesz tu coś zaproponowac??

I mam pytanko bo może za miesiąc lub dwa chciałabym te cztery świeczniki kwadratowe (chyba,że możesz jeszcze podesłać zdjęcia innych świeczników i ceny od razu) bedziesz w stanie dorobić aby były takie same jak podkładki. bo teraz nie bardzo będę miaął tyle kasy a chcialabym miec wszystko. Chyba ,ze zamówię teraz świeczniki i podkładki a pudełko na chusteczki za jakiś czas. Co proponujesz?? Przepraszam,ze tak zawracam głowę wiem jestem straszna klientką jak ide do sklepu to zawsze marudze. :-)
tych aniołków nie ma na stanie w sklepie w którym się zaopatruję .. więc możemy zrobić świeczniki i podkładki ..
a chustecznik później ....

czerwone tło pęknięcia czarne ??
choć na jasnym lepiej wzory wyglądają ... magnolie są ładneZobacz załącznik 456902
chcesz koniecznie kwiaty ??
może pocałunki Zobacz załącznik 456897
bramy Zobacz załącznik 456898
orientZobacz załącznik 456900
zwierzęta matrioszki Zobacz załącznik 456899 baletnice ?? co lubisz??

marta dokładnie tak to rozumiem... idź - najlepiej osobiście się wyjaśnia... te papiery z sądu to takim zagmatwanym językiem są napisane :no: weź może w teczce czystą kartkę A4 - jakbyś miała coś tak skrobnąć, ale wydaje mi się, że jakiś załącznik do pozwu tylko masz podpisać

PRZEPRASZAM MartaSx zapomniałam Tobie pogratulowac wybacz kochana, skarbek śliczny slodziak :-) dobrze,że wszystko ok:tak:

Bobo doczekasz się doczekasz :tak:

Jeszzce nasza anisiaj myślę cały czas o niej :unsure:

Scoti jak ja nie lubie takich sytuacji leczy mnie cos takiego, kurcze chyba bym jej coś powiedziala. A widzisz kochana mialam sie już wczesniej zapytac kiedys wspominałas ,ze Twoj M coś na necie oglądał o koksach coś mu powiedzialaś ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry