bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
nie marta jest jakis druk odwolania i Ty go musisz podpisac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
nooooo dość niegrzecznie z jej strony .........ale sie wkurzylambyla u nas dzisiaj corka kolezanki bo szkola byla zamknieta i myslalam ze jak powiedziala ze mamy odwiezc darie o 17 to ze o tej godzinie konczy prace, ale jej maz sie wygadal i powiedzial ze skonczyla prace o 14 i przez 3 godziny lazila po sklepach no kurde mogla chociaz powiedziec ze konczy wczesniej ale chce pozniej isc sama na miasto.
mam nadzieje ze anisiaj wroci z dobrymi wiesciami, caly dzien o niej mysle
tych aniołków nie ma na stanie w sklepie w którym się zaopatruję .. więc możemy zrobić świeczniki i podkładki ..Aneczko więc tak : :-)
chustecznik bym chciala z tym motywemi nie dawaj żadnego różu czy fioletu niech bedzie jasny i te ciemniejsze aniołki w sepi
i jeszcze bym chciała zestaw tych podkładek tylko w czerwieni np te maki lub inne jesli możesz cos zaproponowac : i bym chciała czerwonego kwiata na srebrnym lub jasnym tle bo nie mam nic złotego w kuchni ani w salonie, bardziej mam czerwienie ciemne brązy i srebro. Czy możesz tu coś zaproponowac??
I mam pytanko bo może za miesiąc lub dwa chciałabym te cztery świeczniki kwadratowe (chyba,że możesz jeszcze podesłać zdjęcia innych świeczników i ceny od razu) bedziesz w stanie dorobić aby były takie same jak podkładki. bo teraz nie bardzo będę miaął tyle kasy a chcialabym miec wszystko. Chyba ,ze zamówię teraz świeczniki i podkładki a pudełko na chusteczki za jakiś czas. Co proponujesz?? Przepraszam,ze tak zawracam głowę wiem jestem straszna klientką jak ide do sklepu to zawsze marudze. :-)
weź może w teczce czystą kartkę A4 - jakbyś miała coś tak skrobnąć, ale wydaje mi się, że jakiś załącznik do pozwu tylko masz podpisać

moze sms napiszemy do niej czy jest ok? bo kurde zamartwimy sie tu o nia