• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bietka u mnie jest gora 5 tydz i napisal mi ze ma 4 mm a jak bylam ostatnio u gina to jeszcze go nie bylo wiec jest lepiej ze sie pojawil bo i zarodek sie pojawi niebawem
a jak u reszty?

reklama
Bobo tylko zapomnij ,ze to na brzuch naciągniesz bo mam takie identyczne i ten pas jest kiepski napewno nie ciązowy, tylko Ty to chudzina jestes i w sumie moze to naciągniesz :-) jesli chodzi o USG to moje jest w karcie u gina i nie moge sprawdzić :no: bo to sobie jako jedyne zostawil.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta dzidzius juz spory:-) mam nadzieje ze jutro tez bede ogladac machajacego zdrowego bejbula, juz sie boje usg mam o 9 wiec pozniej dam znac na forum.

anaber napisalam mu smsa ze juz calkiem mu mozg wypalilo i nie odbieralam telefonow przez jakis czas od razu zrozumial o co mi chodzi i wyslal smsa ze szukal dla kolegi jezeli nawet szukal dla siebie to juz zna moje nastawienie

scoti Ty juz 12 tydz????? jeju jak to zlecialo pamietam dopiero co na testa siuralas :) Kochana pisz nam od razu co z dzidziolem bo my tu ciekawskie haha
aga chodzilo mi o pecherzyk zoltkowy :) i caly pecherzyk ciazowy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry