• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

no ok , niech będzie YS i GS, ale dlaczego Tobie tak napisali skoro masz 8,2 mm , a ja miałam 6 mm i było spoko luz !!!

no właśnie bobo czego się doszukujesz ??? kochana jeszcze 4 dni ... do wizyty - będzie dobrze

reklama
bietka bo oni glaby sa. bo oni nie wiedzieli jak mi wiek ciazy policzyc i sie mnie pytaja a ja ze nie wiem ze wiem kiedy moglo dojsc do zaplodnienia i ze ja tak licze bo poki co to wszystko pokrecone i ze robie bete zeby sprawdzac co i jak to mi powiedzial ze beta ich nie obchodzi. czyli wychodzi na to ze u mnie jest ok a oni glaby sa hihi
marta autkiem pojedz :)
szostkowa mamo dobranoc:)
anisiaj nadal miczy? nie pisala do zadnej?

no dokładnie bobo, ale jak już będzie zarodek, to po rozmiarach zarodka podadzą Ci wiek ciążowy :-)
lekarz -lekarzowi nie równy ...

marta sx cierpliwości jutro w urzędach.

mnie oczy się już zamykają i chyba nie doczekam się na anisiaj :-(

dobrej nocy , mam nadzieje, że jutro rano przeczytam dobre wieści

Bobo boje sie jeszcze jeździć tym autem a poza tym wiesz jaka grunwaldzka rozkopana - masakra wole autobusem podjechać. Jutro tak:
- rano o 7,30 muszę wyjechać do sądu wrócić
- jechać na Lutycką po to zwolnienie
- potem jechać do zusu zawieść papiery i po ubezpieczenie

Więc ja się już żegnam bo rano muszę wstac wcześnie i odezwę się po południu jak załatwię wszystko. Buziole A i byłabym bardzo wdzięczna jeśli napisałybyście mi smsa co z Anisiaj to bym była spokojniejsza

Dziewczynki idę sie położyć ... plecy mnie napierdzielają bo od 7 rano pracowałam ...

Mocno trzymam kciuki za Anisiaj .. mam nadzieję ze rano zobaczę dobre wieści od niej ....

Dobranoc wszystkim !! kolorowych snów !!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry