Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
spoko , nie na wszystkim i nie na wszystkich powinno się zarabiaćHejka z rana, ledwo wstałam i nadrabiam Was, bo wczoraj po pracy nie weszłam już:-(
Marta, maleństwo śliczne, też już bym chciała nosić takie pod sercem:-(
Anisiaj, to super, że ciąża się trzyma, to znaczy, że silna jest. Dwa pęcherzyki i dwa ciałka, hmm mi to pachnie bliźniakami jednojajowymi;-) Trzymam kciuki, do wizyty juz niedługo&&&&&&&&&&&&&&&
Ania, w takim razie jak mam wybór to chciałabym ten koronkowy. Ale na pewno nie mam nic dopłacać, nie chcę żebyś była stratna.
Bietka, dzisiaj masz wizytę, prawda? To trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&:-)
Wczoraj byłam na koncercie M, ale wkurzyłam się, miał być o 19, później został przesunięty na 20, a zaczął się rzeczywiście o 20.30. Miałam nadzieję, że jak wrócę wczesniej to jeszcze do Was zaglądnę. Ale jak wróciłam po 22 to marzyłam, aby się położyć. A koncert mnie nie zachwycił, chłopaki zagrali bez polotu, przynajmniej ja miałam takie wrażenie. M też jest niezadowolony, twierdzi, że czuł, że tak będzie, bo dzień wcześniej mieli próbę, na której świetnie im poszło. Cóż jakieś przesądy;-)

a nie chce mi się.