• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień doberek kochane!!!
Anisiaj cieszę się,że jesteś cała i zdrowa w domku.
A Wy dziewczynki jakieś takie połamane i nie wyspane wstałyście,co???
Ja tu tylko na chwilkę,bo zaraz budzę Szymka i musimy jechać na ostatnie badanie psychologiczne przed wydaniem diagnozy w poradni psychologiczno-pedagogicznej.
Troszkę później na dłużej do was dołączę.

reklama
anaber - kochana, będę trzymać kciuki! powiedz lekarzowi, pamiętasz jak Ilona miała kłopoty z takim bólem? może to coś od nerki promieniuje? dziękuję Ci za troskę, po Twoim wczorajszym smsie się poryczałam z wdzięczności, że Was mam :*

bietka
- mam zrobić betę w czwartek i w sobotę, w niedziele spotkają się ze mną dwaj lekarze - więcej na grupie. trzymam kciuki za wizytę!

Martuś - trzymam kciuki!

wszystkim Wam dziękuję za wsparcie, w tym szpitalu miałam poczucie, że oprócz Piotrka siedzi tam ze mną przynajmniej 7 osób (czyli Wy;)). jesteście najlepsze!!! :))))

Ania, ja bardzo chętnie oba, ale musze najpierw sprawdzić ten rozmiar, bo ja trochę się boję, że będzie coś nie tak:zawstydzona/y:
Marta, powodzenia w urzędach, przyda się;-)
Anaber, koniecznie powiedz lekarzowi o boleściach, bo to nie pierwszy raz:-(

powiem powiem, w sumie tak druga noc mi to dokucza w odstępach, raczej jajnik bo czuje to z przodu a nerki to chyba raczej plecy by mnie bolały, już w sumie sama nie wiem. ale zapytam jak mam okazje bo do następnej wizyty to jeszcze trochę.

dzoana - nie wiem czy w tym wszystkim pisałam Ci wczoraj, że podoba mi się jak gra zespół Twojego M. Szkoda, że koncert się nie udał, ale fajnie, że mają taką pasję :) no i trzymam za Ciebie kciuki kochana, bo coś ladnie tempka rośnie- kiedy testujesz?

6-mamo - powodzenia w poradni!

anaber - mnie moja nerka (bo mam 1;)), boli czasem tak, że promieniuje do przodu. no ale Ty sama wiesz najlepiej, daj znać co powie lekarz. Kochana, a jakie Ty masz zajęcia od 15?

anisiaj robię szkołe :) zachcialo mi sie hehehehhe w moim kierunku w jakim pracuję i musze uzyskać dyplom państwowy aby po macierzyńskim miec gdzie wracac :tak: najpierw była szkoła a potem była ciążą ale w sumie dobrze za jednym zamachem dwie rzeczy na raz, 18 i 20 czerwca mam dwa ostatnie egzaminy państwowe mam nadzieję,ze sie nie rozpakuje wczesniej :) teraz mam czas na nauke chociaz ciężko mi sie zmobilizować przy BB :-)

Dziewczyny mnie dziś dzień poza domem czeka ... muszę sobie biurko od rodziców przewieźć i mąż do lekarza idzie .. w dodatku nie mamy odpowiedzi z ZUS-u w sprawie odwołania ehhhh :( bez tego mąż nie dostanie wypłaty a teraz dostał za pół miesiąca :szok::szok:

pewnie Go zwolnią za chwilę :-(

Masakra .. a sprawca wypadku sobie do ciepłych krajów na wakacje jeździ ... szlag mnie trafia ...

reklama
Anisiaj, tempki nie mierzę już po owulce, bo strasznie mnie to stresowało. Nie będę testować, bo plamię, więc juz "po ptokach":-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry