bietka84
szczęśliwa :)
anaber dasz radę :-) BB na laptopie do paska i już

a jak tam bobo ???śpi jeszcze ??? ciekawe jak jej praca mgr :-)
a joweg, scotland, justi gdzie się podziewają ???
dzoana czasem występują plamienia na początku ciąży zamiast @ ... więc może nie wszystko stracone

a jak tam bobo ???śpi jeszcze ??? ciekawe jak jej praca mgr :-)
a joweg, scotland, justi gdzie się podziewają ???
dzoana czasem występują plamienia na początku ciąży zamiast @ ... więc może nie wszystko stracone
Ostatnia edycja:

Nie wytrzymam z nią musze wstać bo przecież mi żyć nie da pędze później do przedszkola wziąść pieniążki które na wycieczke wpłaciliśmy i ide zbierać papiery bo całe dnie p0rzesypiam a znowu do fundacjii tony papierzysk musze powysyłać żeby sie dowiedzieć czy operacje nam zapłacą bo czas leci zajrze na grupe jak będę miała czas pewnie zanim te dokumenty pogromadze to będę miała zaległości ale co zrobić nikt za mnie tego nie zrobi
u mnie dziś narazie nie pada mam nadzieje że w końcu pogoda sie zrobi i będzie ciepło Dzoana-jak tyle kobiet trzyma za ciebie kciuki to może coś z tego będzie:-) trzymajcie kciuki żeby mnie krew po drodze w załatwianiu nie zalała
a ja będę mocno trzymała kciuki za Dzoane,Anisiaj żeby wam sie wszystko ułożyło i za pozostałe kobietki oczywiście też
I za nasze przyszłe mamusie które dziś mają wizyty przepraszam że was pominęłam ale na najbliższe dni to przed użyciem trzebabędzie mną wstrząsnąć