• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber dasz radę :-) BB na laptopie do paska i już :) :cool:
a jak tam bobo ???śpi jeszcze ??? ciekawe jak jej praca mgr :-)
a joweg, scotland, justi gdzie się podziewają ???

dzoana czasem występują plamienia na początku ciąży zamiast @ ... więc może nie wszystko stracone

Ostatnia edycja:
reklama
aneczko - chyba w naszym kraju nic mnie już nie zdziwi...będę trzymać za Was kciuki!

dzoana - weż Ty mi nie mów, że w medycynie coś jest oczywiste, dobra?;P może plamienia plamieniami, ale wykres wyglądał ładnie (dopiero teraz zobaczyłam, że to teoretyczna, ale mnie zwiodłaś ;)). Mogę Ci dać namiary na dobrego lekarza w Wawie ;) A tak serio - konsultujesz się gdzieś jeszcze? co zdecydowałaś?

bietka - pewnie śpią. a jak wiolka? a gdzie madlen, suonko, justi i inne? baby pokazywać się!!!

Anisiaj czaem klaps przy sie przydal aby zmobilizowac :-)
Aneczkaa współczuję mnie tez szlak trafia jak czekam na chorobowe z Zusu płaca jak chca i kiedy chcą. Cieszę się tylkoo ,ze jak wrócilam po wychowawczym po Igorze to zażądałam od pracodawcy abym miała pensje na papierze taka jak dostaję i terz dobre to ze dostaję tyle od ZUSu ile zarabiałam. Ale niestety Zus wypłaca mi to w ratach i kiedy im sie to podoba. A wiecie ja sie rozchodza pieniądze wypłacane w ratach. :crazy:

Melduje się, ale tylko na chwilkę bo zaraz ciekam. I zajrze do Was wieczorkiem.
Anisiaj czyżby bliźniaki??:-) Dziewczynki bo w końcu się okaże że połowa ze staraczek będzie miała po 2 na raz:) i będziecie zarażać.
Dzoana, trzymam kochana kciuki, żeby to jednak była ciąża!!
A co u Joweg???

Dzień dobry Anisiaj ciesze sie że z nami jesteś :-) powiedzmy że spałam bo mam Nastke w domu tylko mini mini mi idzie od 7 rano i terror że zupe by zjadła:eek:Nie wytrzymam z nią musze wstać bo przecież mi żyć nie da pędze później do przedszkola wziąść pieniążki które na wycieczke wpłaciliśmy i ide zbierać papiery bo całe dnie p0rzesypiam a znowu do fundacjii tony papierzysk musze powysyłać żeby sie dowiedzieć czy operacje nam zapłacą bo czas leci zajrze na grupe jak będę miała czas pewnie zanim te dokumenty pogromadze to będę miała zaległości ale co zrobić nikt za mnie tego nie zrobi

dzoana czasem występują plamienia na początku ciąży zamiast @ ... więc może nie wszystko stracone
Pewnie tak bym myślała, gdybym nie miała takich plamień co cykl i za każdym razem kończy się @
dzoana - weż Ty mi nie mów, że w medycynie coś jest oczywiste, dobra?;P może plamienia plamieniami, ale wykres wyglądał ładnie (dopiero teraz zobaczyłam, że to teoretyczna, ale mnie zwiodłaś ;)). Mogę Ci dać namiary na dobrego lekarza w Wawie ;) A tak serio - konsultujesz się gdzieś jeszcze? co zdecydowałaś?
Tempka jest ładna, ostatnio jak sprawdziłam (nie mogłam się powstrzymać to było 37, więc dupek trzyma, ale no jak widać nie pomógł na plamienia:-(

Bietka i tak w jesden dzień nie mam szans tego wszystkiego załatwić musze mieć opinie z gopsu więc pójde panią do siebie zaprosić zaświadczenie lekarskie że operacjii potrzebuje!!!!i mase innych dokumentów ale jak sie spręże to może jakimś cudem do końca tygodnia zdąże:confused2: u mnie dziś narazie nie pada mam nadzieje że w końcu pogoda sie zrobi i będzie ciepło Dzoana-jak tyle kobiet trzyma za ciebie kciuki to może coś z tego będzie:-) trzymajcie kciuki żeby mnie krew po drodze w załatwianiu nie zalała:sorry:a ja będę mocno trzymała kciuki za Dzoane,Anisiaj żeby wam sie wszystko ułożyło i za pozostałe kobietki oczywiście też:tak:I za nasze przyszłe mamusie które dziś mają wizyty przepraszam że was pominęłam ale na najbliższe dni to przed użyciem trzebabędzie mną wstrząsnąć

reklama
justi - nagle się zrobiły dwa jajeczka, cuda na kiju. zobaczymy co z tego będzie :)

scoti - powodzenia!

dzonana - na dupku jest napisane, że może wywoływać plamienia. ten gin wczoraj mi powiedział, że od tego mogę plamić...

anaber - to ja będę Cię biła, chcesz?;P

wiolka - powtórzę za bietką: cierpliwości na dzisiaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry