• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiola dokładnie, a jeśli chodzi o pościel to też mi sie wydaje że bardzo droga, osobiście bym tyle nie dała za swoją dałam 5 lat temu 170 i myślałam że padnę:)

Bobo to ja mam dużo zielonych niebieskich i białych:)

Kurka zagadałam się z kumpelą na fb też jest w ciąży w 21 tyg i będzie mieć synka, od dwóch at mieszka w Londynie więc dawno się nie widziałyśmy...

zmykam laski kochane- słodkich snów buziaki i do jutra
a Ps. jutro pewnie sobie pośpię z m więc nie martwcie się że rodzę he he :-p

Bobo śliczny ten komplet. My mamy podobny, też taka krateczka, w misie, tylko że beżowe. Ale osobiście wolę z ninio. Są jakościowo o niebo lepsze od tego. Co do ceny to myślę ze w miarę. Ja za pościel czyli poduszkę i kołderkę dałam 2 lata temu ok 150zł, + kupilismy właśnie ninio ochraniacze poszewkę na poduszkę i kołderkę za ok 250zl. Wtedy jakoś nie orientowałam się ile to może kosztować i przepłaciłam:) Ale jakościowo naprawdę polecam.

Bobo w tym sklepie w którym ja robie wyprawke masz normalnie wybór całego kompletu pościeli kolderka podusia plus owleczki plus baldachim lub moskitiera za 180 pare złotych wszystko i kolory też mają różne dlatego tu mi sie wydaje drogo plus do tego przesyłka ja mam moskitiere u siebie nie baldachim ja mam przeźroczytą moskitiere bo taką chciala nie chce malej udusić w łóżeczku pozatym chce ją widzieć moze sprawdź sobie po prostu jak u was w sklepach stoją takie komplety bo po co przeplacać ja osobiście nie kupuje praktycznie nic na allegro jestem zwolenniczką że musze widzieć co kupuje dotknąć a nie mieć tylko na obrazku ale wiem że mase ludzi tak kupuje i sa zadowoleni kwestia przyzwyczajenia po prostu;-) ja w swoim komplecie pościeli mam jeszcze ochraniacz na całe łóżeczko dookoła

Bobo ja kupilam komplet za 127 zł chyba nie cale 130 i mam poszewke na kolderke i podusie moskitiere na łóżeczko całe i ochraniacz na całe łóżeczko dookola nie kupowalam z pościelą bo ja mam kolderke po Nastuli podusie małą tylko dokupilam za 9zl osobno a ja wzięłam sobie taki komplet kremowy z pomarńczową moskitierą bo był większy wybór ale komplety z baldachimami mi sie one nie podobają wole moskitiere zobacz w sklepach dziecięcych bo wszystko zależy wiadomo od materiału ja mam 100% bawelny i od marki Ten co pokazałas nie mówie taki sam ale podobny kosztowal 180 pare zł albo 190 napewno nie cale 200zl dlatego mi wydaje sie drogo łóżeczko tapczanik boskie mieliśmy takie kupować ale teść zaoferował ze zrobi łóżeczko jak mala wyrosnie to poprosimy o zrobienie tapczanika

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo kochana na spokojnie sie z m zastanówcie lóżeczko też kupujecie? może faktycznie taniej wyjdzie kupienie łóżeczka już z kompletem pościeli i dodatków teraz zarabiaja na wszystkim a na dzieciach to już wogóle ja sprawdzam w sklepach kilku bo co sklep to inna cena a ten w którym ja kupuje takie rzeczy jak pościele materace jest najtańszy wiadomo że co miasto to inne ceny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry