• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witajcie

ja wczoraj po spacerku musiałam posprzątać a potem przyszli goście :-)

widzę że poród scoti i marty zbliża się wielkimi krokami :-D

bobo- musicie podjąć sami z m decyzję, ja obecnie np. nie używam pościeli tylko prześcieradła i kocyka... i młody śpi pod kocykiem, poduszki dla noworodków nie wolno używać a kołderka- no cóż.... mało praktyczna, duża a kocyk cieplutki i miły w dotyku... mam w mieszkaniu ok 23 stopnie i jak na razie i w nocy i w dzień koc wystarcza... ochraniacze się sprawdzają bo Igi wali rękami o szczebelki - baldachim no cóż - ładna ozdoba - mam łóżeczko 140x70 aby potem był tapczanik...
już pisałam kupowałam wszystko w sklepie "mamo tato".

justi
nie masz szans do nadrobienia :) mały skrócik :
scoti- skacze na piłce by przyspieszyć poród
marta się denerwuje i chce żeby Oli już wyszedł
bobo szykuje wyprawkę i perze ubranka
wiola nie miała internetu- m kupił modem i już jest z nami
anaber się odchudza od wczoraj i m kupił jej orbitreka a my ją wspieramy :)
anisiaj robi badania - ma leki na tarczycę
dzoana zaglada do nas z pracy, denerwuje się ... czy przyjdą znów plamienia

kurde więcej nie pamiętam !!!! proszę o wybaczenie !!!! :)

miłego dnia laseczki

jestem i ja zla z rana :wściekła/y:
nocke mialam z glowy:((( co 2 godziny wstawalam na siku a jak juz chcialam usnac to mala tak kopala ze nie szlo:((( jedyna pozycja gdzie jeszcze bylo do wytrzymania to na plecach a ja nie umiem spac na plecach wiec nie spalam nic w nocy :((((((
milego dnia wszystkim :)

bobo Julcia Cię przyzwyczaja do nocnego wstawania :-) prześpij się w dzień kochana i nie denerwuj się :-)

wiece co chytry dwa razy traci !!!! mój psiak je karmę acana ranchlands na miesiąc ok 250 zł wór 13 kg
ale sobie myślę a spróbuje jej dać royal canin german shepherd - kiedyś to już jadła ale się drapała po tym.... więc kupiłam royala myśląc że może jej przeszło to drapanie ... i co wydałam na royala 180 zł i niunia oja się drapie!!!! właśnie kupiłam tę acanę a royala zawiozę do schroniska - morał !!!! nie oszczędzaj na psie :-) i tym sposobem wydałam na nią 430 zł !!!! :szok::no: no cóż :(

anisiaj
co jada nucia ?????

dziewczynki witam :-)

ja tylko na chwilke bo Borys rano sie obzygal :-( z przejedzenia. wiec mam troche prania.

jak odpale lapka to poczytam i odpisze :-)

dziś waga mniejsza o 0,6kg :-) w szoku jestem ale wczoraj dalam czadu na orbitreku i dzis nawet mnie nic nie boli.
Ale wieczorem o 23 mialam kryzys na ciasteczko ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczynki,

bietka - ja długo szukałam karmy dla Nuci, żeby nie miała rewelacji. Koty moich rodziców są na royalu, więc myślałam, że i jej podpasi i będzi git (koty mają super sierść po tej karmie). No i Nucia po Royalu miała taką wyspkę i ciągłe bieganie na dwór, że szybko zrezygnowałam. Potem była Acana, ale puszczała śmierdzące bąki, aż w końcu mamy purinę proplan dla wrażliwców. jest świetna, bo Nucia ma skórne i żołądkowe jazdy, a po tym proplanie nic. No i mamy w sklepie internetowym rewalacyjną cenę 14 kg za 169, a tutaj Purina Pro Plan Adult Digestion Lamb & Rice 14kg - KAR-MA.pl

generalnie wielu psiarzy żali się na royal, dla kotów jest dużo lepszy. większość znajomych ma psy na proplanie, bo ma świetny skład, lepszą cenę niż acana i nie ma rewelacji. Słuchaj, jak będę wysyłać Ci paczkę, mogę włożyć Ci trochę od Nuci na spróbowanie, co Ty na to?

p.s. dziewczyny dzisiejsza betka 1 611 :)) w środę było 372 :)

Ostatnia edycja:
reklama
jak będzie to serduszko, to się poryczę na wizycie :) ale i tak będę dalej schizować czy wszystko będzie ok, taki nasz urok chyba ;)

bietka - wiesz, bo to ten sklep jest taki mega fajny, nigdzie takich promocji nie ma. normalnie ta purina kosztuje 220 zl za 14 kg, a my placimy nawet 165, bo jak się płaci gotówką to jest kolejny rabat (a mają siedzibę obok nas). sama wiesz, że przy dużym psie to ogromny wydatek, a jednocześnie chce się karmić czymś super. pewnie, że wrzucę, jakoś muszę szczelnie zapakować, żeby Igiego prezent nie śmierdział karmą ;)

bobo - zobaczysz kochana, szybko minie i będziesz dalej niewyspana, ale tym razem z Juliśką u boku :) Zobacz, dopiero Ty latałaś na betę, a tu już tak blisko do porodu:)

anaber - ładnie! nie daj się kryzysowi i ciasteczkom:) dzisiaj robię Twojego kurczaka, trzymaj kciuki :)

aniołkowa - kochana, trzymaj się :*

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry