• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Anisiaj :-) niech bobas zdrowo rosnie, suwaczek sie kiedys pojawi?

anaber &&&&&&& za twoje odchudzanie

Bobo co do poscieli to ja teraz bede miala tylko kilka przescieradel na zmiane, kolderki nie lubie bo dziecko sie rozkopuje i troche strach ze moze nakryc buzke, poduszki tez niby nie powinno sie dawac, chyba ze bedzie ulewac to kupie ta poduszke klin z dziurkami. Ochraniacza nie chce bo zawsze rano znajdowalam dziecko pod nim i tylko strachu sie najadlam ze moze sie udusic. Zamiast kolderki napoczatku bede miala rozek a pozniej spiworek. Baldachim jest sliczny no i posciel do wozka jak kto lubi.

Dzień dobry ja sie dolanczam do Bobo z niewyspaniem tak mnie paliła zgaga przeklęta w nocy że myslałam że umre co sie chcialam polożyć to wszystko mi pod gardło podchodzilo i piekło no dramat więc efekt był taki że spałam prawie na siedząco i w końcu napiłam sie mleka i po 2 usnęłam :wściekła/y: Bietka podusi wolno używać ale trtzeba uważac żeby sie dziecko buźką nie wtuliło u mnie Nastka spła na podusi nie od początku ale później a koldrke ja używam od samego początku na zmiane ze spiworkiem jak było cieplej na kolderke Bobo my będziemy mieć takie łóżeczko a jak teść skończy i przywiozą je do nas to w calości zrobie wam zdjęcie Łóżeczko Safari Żyrafka, Miś szuf.+ materac KLUPŚ (2689757239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten jaśniejszy kolor nam do mebli będzie pasowal a z teściem sie będę widziała w niedziele to zapytam ile mu jeszcze zostalo do skończenia prac Anisiaj-pięknie beta rośnie co ile będziesz sprawdzala przyrost? będzie dobrze szybko i pięknie rośnie &&&&&&&&&&&&

Bobo ja cały czas wstaję co 2 godziny na siku nawet jak mi się nie chce to mały dusi na pęcherz...
WIolka ja czasami też mam zgagę rzadko ale mam napije się mleczka i spoko. Łózeczko super też takie chciałam na początku ale z tego co pamiętam Bobo też chciała wlaśnie takie

za to ostatnio mam tak że mega chce mi się pic no masakra

Marta ja ostatnio mam w nocy zgage ale nie wiem czemu jak staram sie przed snem minimum 2 godz jeść i lekkostrawne rzeczy ale przy Nastce pod koniec ciaży też sie tak męczyłam tylko z nią zaledwie pare nocy:sorry2: my od początku braliśmy pod uwage to lóżeczko albo to które przerabia sie na tapczanik zobacze jak teść zrobi dziadek sie chce wykazać to niech sie wykazuje:happy2: cholercia u nas pada a musimy iść z nastką do sklepu wymyślić coś na obiad dziadek już do rynku popruł wczoraj jego syn dał mu jakieś pare złotych bo flaszke do domu przywlekł w nocy trzaskał drzwiami przewracał sie i szklanki na górze rozbijał a dzis już od rana w rynku siedzi a po szafkach w pokoju mi wyuistawiał butelki po wódce i po piwie nosz ku...wa chociażby popsrzatał po sobie:wściekła/y:

Anisiaj kochana ja się martwilam do momentu kiedy nie powiedzieli Zdrowy, 10 pkt w skali apgar. I nie położyli mi na brzuchu.
Wszystkie doskonale Cię rozumiemy, a jak szlam na wizytę serduszkowa to miałam 2 dni biegunke.
Oj wiem jaki to wydatek - chcesz dać temu kochanemu psiakowi wszystko co najlepsze :-)
szkoda ze kupiłam te acane bo od razu dziś bym zamówiła te purine ale myślałam ze Cię nie ma i odpiszesz mi dużo pózniej.

scoti - póki co poczekam z suwaczkiem do wizyty. Wiesz przy moich cyklach (38-45 dni) chce mieć wiek z usg, a nie z kalkulatora, bo one zwykle liczą dla cyklu 28-30, a więc jest ciąża jest tydzień starsza niż w rzeczywistości. Poczekam co powie gin :)
dzisiaj też skaczesz na piłce?:)

bietka - jak będziesz wprowadzała nową karmę, to przez kilka dni miesza się ze starą, żeby nie było atrakcji żołądkowych, więc Ci się ta acana nie zmarnuje :)

wiolka - już więcej bety nie robię, nie ma sensu. teraz tylko gin kazał dwa razy, żeby znać przyrost, ale sama nie chcę więcej stresu,wychodzę z założenia, że wiele kobiet nie robi i też żyją, a mają mniej stresu. wszystko w rękach Boga...

reklama
Marta założenie jest takie że on sie będzie z renty utrzymywał a dzieci mają mu oplacac mieszkanie (czynsz 400zł plus media) ciekawe jak to w praktyce wyjdzie bo jak my wyjeżdżaliśmy z domu to nie mial kto do niego zajrzeć nawet na 5 minut czy żyje i sie nie zapił a on sie ma utrzymywać z renty jak w tym miesiącu przepił ponad 200zł w ciągu dwóch dni zabawni są ale mnie to nie interesuje niech sobie go w pierony wezmą żbym miala spokój i nie musiała w nocy chodzić i sprawdzać czy jak sie przewrócil czy sie nie zabił albo ze schodów go łapać bo już kilka razy po pijanemu spadł i głowe rozbil ale nic go to nie nauczyło poprostu jako alkoholik umrze przykro to mówić ale co poradze nie chce żeby moje dzieci takie rzeczy oglądały i wdychaly papierosy które kopci w pokoju i ubikacji którą ja na kolanach co sobote szoruje:wściekła/y: Anisiaj i masz racje ja nie robiłam wogóle i mialam i tak stres od wizyty do wizyty a co dopiero jagbym miala czekać na wynik będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry