Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bietka podusi wolno używać ale trtzeba uważac żeby sie dziecko buźką nie wtuliło u mnie Nastka spła na podusi nie od początku ale później a koldrke ja używam od samego początku na zmiane ze spiworkiem jak było cieplej na kolderke Bobo my będziemy mieć takie łóżeczko a jak teść skończy i przywiozą je do nas to w calości zrobie wam zdjęcie Łóżeczko Safari Żyrafka, Miś szuf.+ materac KLUPŚ (2689757239) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten jaśniejszy kolor nam do mebli będzie pasowal a z teściem sie będę widziała w niedziele to zapytam ile mu jeszcze zostalo do skończenia prac Anisiaj-pięknie beta rośnie co ile będziesz sprawdzala przyrost? będzie dobrze szybko i pięknie rośnie &&&&&&&&&&&&
my od początku braliśmy pod uwage to lóżeczko albo to które przerabia sie na tapczanik zobacze jak teść zrobi dziadek sie chce wykazać to niech sie wykazuje
cholercia u nas pada a musimy iść z nastką do sklepu wymyślić coś na obiad dziadek już do rynku popruł wczoraj jego syn dał mu jakieś pare złotych bo flaszke do domu przywlekł w nocy trzaskał drzwiami przewracał sie i szklanki na górze rozbijał a dzis już od rana w rynku siedzi a po szafkach w pokoju mi wyuistawiał butelki po wódce i po piwie nosz ku...wa chociażby popsrzatał po sobie
Anisiaj i masz racje ja nie robiłam wogóle i mialam i tak stres od wizyty do wizyty a co dopiero jagbym miala czekać na wynik będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&