• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam się tylko i zmykam na zakupy:)

Anisiaj piękna beta:) Ja czytam listopadówki czasem cos napiszę i tyle juz się nawet wczoraj druga rozpakowała:)

Wiola nie przejmuj sie już nie długo i będziesz mieć spokój:)

Anaber &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wytrwałość:)

Marta u nas też zimno źle muszę czarne poprać jeszcze chciałam pościel zmienić tylko gdzie ja ją powieszę to nie wiem

Bobo ja mam ochraniacze do łóżeczka podusie na początek daje pod materac żeby było wyżej bo taki maluszek nie powinien spać na poduszce i kołderkę, muszę jeszcze rożek kupić:)

Scoti i co daje coś to skakanie???

Ja tylko na chwile, zeby sie przywitac.
Od wczoraj mam plamienie i dzisiaj tempka spadla, wiec na mnie nie szykujcie miejsca. Wczoraj mega kanal i moja wiara spadla do -100 i nie chce juz slyszec, ze trzeba miec wiare. Pitu pitu, ech, przepraszam, ale nie wierze juz ze sie uda, bo jakby mialo sie udac to przez poltora roku powinno cos zaskoczyc, a tu nic.
Anisiaj, super, ze beta przyrasta. Niestety od teraz bedziesz sie ciagle zamartwiac, mamy juz tak maja
Milego dnia, ja jade dzisiaj do Rodzicow na weekend, wiec bede dopiero w poniedzialek. Buzka

dżoana - nie będę Cię pocieszać, bo wiem, że to nic teraz nie da. Jedź, odpocznij, nabierz sił. Jestem całym sercem z Tobą :****

p.s. zmykam się położyć dziewczynki, a potem będę kucharzyć kurczaka wg anaber, więc zajrzę pod wieczór :)

anisiaj skacze nie wiem czy wystarczajaco bo wychodzi mi po jakies 15minut 2 czasem 3 razy dziennie. Aga poki co nic nie daje:-p wogole nie czuje ze porod juz blisko.

Ja nie daje rady czasem tu was nadrobic a co dopiero kolejny watek, czytam codziennie pazdziernikowki z ciekawosci co sie dzieje u innych kobitek na podobnym etapie ciazy ale nie udzielam sie.

Dzoana :-(:-(:-(

anisiaj pieknie betka rosnie :) oby tak dalej &&&&

Wiola juz niedlugo i sie pozbedziesz dziadka wkoncu ...

dzoanka tak mi przykro :-(:-(:-(

anaber brawo za wytrwalosc :) nie daj sie ciastkom &&& za nastepne pokusy

Ja dzis na rowerku nie pojezdze bo u mnie leje deszcz od rana brrr zimno.
Przyjezdza do nas dzis kolega m i zostaje do jutra matko nie wiem jak to wytrzymam bo nie lubie goscia bo nudziarz z niego jak cholerka, mam nadzieje ze wymiksuje sie z tego i pojde na gore z laptopem i spedze milutki wieczor z Wami. Ja mam juz mega stresa czy @ przyjdzie czy nie, dzis z tego wszystkiego dostalam biegunki, cholera wykoncze sie do czwartku tym czekaniem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry