wiolka23
Fanka BB :)
Wrócilam z zakupów ja dziś tylko tworze żurek z kiełbaską dziadek wróćil oczywiście narąbany masakra poprostu jak można życ w codziennym otumanieniu przez alkohol
Dzaoana-kochana przykro mi wiem że w takich sytuacjach człowieka szlak trafia i nie wirzy że będzie coś lepiej albo inaczej tule cie mocno:-) Anaber ja już żyje tylko ostatnią sobotą miesiąca żby mieć spokój od niego i niech sie dzieje co chce
Ja sie udzielam na grudniówkach i powiem wam że na poczatku czułam sie tam obca nie znam sie z tymi dziewczynami tak dobrze jak z wami ale są tam fajne osoby z którymi można porozmawiać
zaraz w kominku rozpalam ide sobie drzewa troszke rozrąbać na drobniejsze
Dzaoana-kochana przykro mi wiem że w takich sytuacjach człowieka szlak trafia i nie wirzy że będzie coś lepiej albo inaczej tule cie mocno:-) Anaber ja już żyje tylko ostatnią sobotą miesiąca żby mieć spokój od niego i niech sie dzieje co chce
Ja sie udzielam na grudniówkach i powiem wam że na poczatku czułam sie tam obca nie znam sie z tymi dziewczynami tak dobrze jak z wami ale są tam fajne osoby z którymi można porozmawiać
zaraz w kominku rozpalam ide sobie drzewa troszke rozrąbać na drobniejsze
plącze włosy i są takie niezbyt w dotyku ale mgiełka robi swoje
mi też sie nie chce nic ale umyłam już wc na dole teraz łazienke ide myć a na górze piepsze nie myje bo ostatnio wyszorowałam płytki z góry na dół na blysk a ciężko mi sie już schylac w łazienkach a ten poszedł jak tylko zeszłąm papierosa mi tam zapalić niech siedzi ku....wa w tym smrodzie jeszcze troszke uciagne
dól sobie posprzatam i będę miala spokój żurek nastawiony mam nadzieje ze niedługo wróci A później mamy na kawe jechać do ciotki to zleci jakoś dzień