• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Wrócilam z zakupów ja dziś tylko tworze żurek z kiełbaską dziadek wróćil oczywiście narąbany masakra poprostu jak można życ w codziennym otumanieniu przez alkohol :no: Dzaoana-kochana przykro mi wiem że w takich sytuacjach człowieka szlak trafia i nie wirzy że będzie coś lepiej albo inaczej tule cie mocno:-) Anaber ja już żyje tylko ostatnią sobotą miesiąca żby mieć spokój od niego i niech sie dzieje co chce :blink: Ja sie udzielam na grudniówkach i powiem wam że na poczatku czułam sie tam obca nie znam sie z tymi dziewczynami tak dobrze jak z wami ale są tam fajne osoby z którymi można porozmawiać:happy2: zaraz w kominku rozpalam ide sobie drzewa troszke rozrąbać na drobniejsze

reklama
anaber tak myłam przed chwilą - zapach mnie nie powala :baffled: plącze włosy i są takie niezbyt w dotyku ale mgiełka robi swoje :) tzn gdyby nie odżywka i mgiełka to bym piz... tym szamponem w kąt bo włosów nie rozczeszesz... ale będę używać bo ma pomagać a nie pachnieć :)))) heheheheh
pamiętasz mojego sms- a z wczoraj w sprawie pracy ??? :)

anisiaj
pod kocyk żebyś się znów nie rozłożyła

wiola zazdroszczę kominka

martuś
owszem trzeba być dobrej myśli... tylko ja po utraconej pierwszej ciąży i wizycie dwutygodniowej na patologii - to się tyle napatrzyłam na ludzkie dramaty że naprawdę drżałam przez 9 m-cy

dzoanka :*

Ostatnia edycja:
jestem:)

Dzoanko tulę, jedź do rodziców naładuj akumulatory i wracaj do nas:)

Marta ja mam we wtorek wizytę i też mam nadzieję ostatnią:)

Anisiaj jak sie czujesz jak przeziębienie???

Wiola no niestety można wiem coś o tym:((

Bietka takie życie matki już cały czas się będzie martwić o o ciąże o dziecko o dorosłe dziecko:(

aga - czuję się ok, w gardle drapie, ale daję radę. Teraz mi gorąco, tak nagrzałam w domu ;) jak nie urok to sraczka ...;)

scoti - skacz, skacz :)

wiolka - rąbiesz drewno? czy Ty nie forsujesz się za bardzo?

bietka - no właśnie...jedna strata i już cień na kolejne...ja głęboko wierzę, że będzie dobrze, ale strach jest. Cieszę się z każdego dnia bez problemów, jak tak dalej pójdzie, to za parę miesięcy będę jak jakiś hipis, który żyje tylko z radości ;)

ile czasu zajmie mi przygotowanie kurczaka w pekińskiej wg anaber? bo nie wiem, kiedy ruszyć tyłek ;)

Aga patrząc na niego wiem ze mozna ale nie wiecie jaki mi wstyd przed sąsiadami za niego sąsiad dom kończy wykańczac i co chwile coś na zewnątrz robi to widzi go jak napruty wraca a ten baran jeszcze wtedy taki sie rozmowny robi a oni sie śmieją po prostu z niego żenada niesamowita w pokoju na parkiecie mi rozlewa wódke albo piwsko chodze piore dywwan tóry nonstop zagnoi ale co to daje jak on na drugi dzień znowu mi tam wyleje jakiś alkohol i w całym domu jak w gorzelni mi jedzie już jestem taka zmęczona nim że wam mówie jestem tak wściekla na siebie że sie zgodzilam go wziąść te dwa lata temu do siebie człowiek głupi chciał pomóc i wierzył że on sie zmieni a on coraz gorszy chleje tylko śpi wstaje znowu pije i idzie spać w między czasie poprzypalał nam całą toalete od papiserosów na górze dookola jak sie wyprowadzi top deske kupimy nowa i w nocy nie śpimy bo zastanawiamy sie czy jak sie przewrócil to czy sobie łba nie rozbil albo nas nie spali paląc papierosa na górze po pijaku Anisiaj mam porąbane ogólnie drewno bo A to robił ale ja wole mniejszymi kawałkami palić więc sobie zawsze sama na drobniejsze rozrąbuje

dziewczynki nie mam dzis sily :((((( jestem jakas slaba senna brzuchol dziwnie pobolewa do tego mala kopie po szyjce no pier...dolca idzie dostac. dzis bedzie mnie malo bo chyba caly dzien przeleze w lozku . bylismy u cioci po kurtki dla mnie i dala mi jedna taka polarowa i jedno takie cos tak ponczo jak pelerynka no super :) takze mam w czym chodzic. pogoda u nas super. cieplo fajnie w sam raz na spacerek.
anisiaj tak sie ciesze z pieknej betki :) ja mialam caly czas suwaczek tydzien mniej dopiero niedawno zmienilam jak mala zaczela przybierac i nadrobila ten czas:)

reklama
Aga wiesz co teraz sie nauczyłam że ludzie nawet w rodzinie jak chce sie im pomóc to obrócą to przeciwko nam dlatego jak tylko sie wyprowadza ucinam z nim kontakt będę sie ograniczała to odwiedzenia go może raz na czas żeby też nie wpadł na pomysl że będzie sie u nas stołował albo jak przepije kase to do nas przyjdzie jeść:wściekła/y:mi też sie nie chce nic ale umyłam już wc na dole teraz łazienke ide myć a na górze piepsze nie myje bo ostatnio wyszorowałam płytki z góry na dół na blysk a ciężko mi sie już schylac w łazienkach a ten poszedł jak tylko zeszłąm papierosa mi tam zapalić niech siedzi ku....wa w tym smrodzie jeszcze troszke uciagne:angry: dól sobie posprzatam i będę miala spokój żurek nastawiony mam nadzieje ze niedługo wróci A później mamy na kawe jechać do ciotki to zleci jakoś dzień:happy2: w kominku rozpaliłam poodkurzam i będę mogła poleżakować troszke;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry