• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anaber a teraz dostałam pojedynczo
zbankrutujesz pisząc do mnie podwójnie :-) hehehehehehe

dzięki marta

słuchajcie ale jaja - przeliczyłam sobie śniadanie które zjadłam na punkty żeby zacząć się wprawiać i doznałam szoku!!!!

mam do wyjedzenia na dzień 21 pkt a ja na śniadanie zjadłam 18 !!!!!! :szok:
2 kawy z mlekiem 2%, 2 kromeczki chleba z margaryną + 3 plasterki żółtego sera :( :szok:
kurcze dobrze że niektóre owoce mają 0 pkt można się najeść jabłkami i zapomnieć na chwilkę o głodzie :szok:

Ostatnia edycja:
Aguś dlatego czasem nie warto poprostu pomagać wiem ze to brzmi cynicznie ale taki jest fakt da sie komuś palec a wezmą całą rekę u mnie teraz dziadek zlazł przypomniał sobie że ktoś obiad ugotował i pasowałoby cos zjeść A wróćil rąbie drewno zaniedlugo pojedziemy do ciotki na chwilke to nie będziemy patrzec na niego Bietka to dałaś czadu na śniadanie 18:-D nigdy diet nie stosowałam więc nie wiem jak to jest sie głodzić chociaż po wczorajszej nocy ze zgagą wracam na pełną diete jaką miałam przy refluksie do gotowanego mięsa bo wole jeść mniej tłuste ale spać w nocy a pozwoliłam sobie do kotlecików wrócić albo rybki smażonej i mam efekty:zawstydzona/y:człowiek paskudny:zawstydzona/y:ide odkurzać:happy2:

Bietka :-) hahahhah bo ser jest strasznie tłusty, zjedz sam chlebek z pomidorkiem a brdziej treściwe rzeczy zostawiaj sobie na obiad ja tak robię, rano jem podpieczony chlebek razowy oczywiście z pomidorem i ogorkiem lub z kiełkami brokuł itp. Do obiadu wypiję jakiś jaogurt naturalny lub zjeb dwa małe jabłka bo mam takie z dzialki więc jak jedno duze :tak:, na obiad robię cycka z patelni grilowej bez tluszczu oczywiscie lyb ją gotuję wczoraj jadłam z zestawem sałat i pomidorkiem a dziś zrobiłam sobie salatkę; ogórek pomidor i troszke czerwonej cebulki do smaku, kolacja to co na śniadanie :cool2: fajnie co :) tylko jak ja karmię to dla mnie to jest mało wczoraj źle się czułam i strasznie bolała mnie glowa i do tego dziennie wypijam jedną aktivię i jest ok :). Mam trzy glówne posilki i w między czasie dwa małe jabłko lub jogurt naturalny lub aktivia i tyle. No i dużo pije woda plus jedna kawa dziennie i herbatki owocowe bo te jestem wstanie wypić bez cukru. A jesli słodze to trzcinowym ale tylko troszke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no anaber tak będę robić - i w zasadzie pokryje się to z moimi punktami - właśnie ser żółty jest okropnie tłusty !!! tylko ja jeszcze przynajmniej jeden duży kubek kawy :-)
no wiem że zaraz zacznie mnie boleć głowa z braku cukru- ale cóż organizm musi się przestawić...
a Ty mamo karmiąca chyba więcej kalorii powinnaś dostarczać co ????

anisiaj dieta strażników wagi

Bietka ja 3300 ale tak jedząc nie schudnę :no: musze troche ograniczać :happy2: nic mi nie bedzie ;-)

Bietka tylko musze Ci powiedzieć ,że jabłka gów.....no dają na 10 min. jestes w stanie zapomniec o głodzie :happy2:
a sera zółtego wogóle nie jem :no: zastapilam go chudym białym twarogowym, rób sobie sałtaki z tunczyka w puszcze plus pomidor plus cebulka. tylko tuńczyk oczywiście w sosie wlasnym :-p

lub sałatka kurczak gotowany kukurydza kiełki fasoli do tego jogurt naturalny. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry