• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj I zobaczysz że teraz już będzie dobrze ...a jak się czujesz lepiej już?
Wiolka no właśnie skoro oni mu będą płacić a on ma żyć za swoje to wszystko przechla.. to już nie będzie Twój problem będziesz w końcu miała spokój i Nastka nie będzie musiała patrzeć na to wszystko a Ty denerwować się

reklama
Anisiaj teraz nie ma litości ktoś musi zastąpić nasze miejsca i narzekać że bolą krzyze zgaga pali albo męczą mdłości i senność :-Dprzyszła pora na ciebie i jeszcze mam nadzieje że nam sie nie wywinie cała reszta jak Suonko,Dzoana,Aniolkowamama,6mama,Gosiulek :happy2: Dobra ide na te zakupy za ten czas co nas nie będzie to wywietrze dom i później w komimnku rozpale zajrze jak wróce

Aniasiaj u mnie wczoraj jak szłam na badanie było -2 dziś już 5 na plusie ale to i tak zimno.
WIolka racja, racja nie mogą się wywinąć

ide kawę sobie zrobić chce ktoś ?

images

Anaber ja kiedyś używałam mgiełki do włosów radical ale czy ja wiem może za krótko to miałam. Ja też chciałam prac ręczniki muszę poprać z łazienek i z kuchni
Anisiaj no piorun jeden nie chce wyleźć

reklama
Marta - a to leniuch, nawet gadać mu się nie chce :)

dziewczyny czy Wy jesteście/byłyście na forach typu czerwcówki, wrześniówki itd? Pamiętam, że w tamtej ciąży bylam na listopadówkach, ale tak mnie wkurzały, że szybko odeszłam. Teraz podczytuję czerwcówki, a tam się porównują, która ile ma bety, co moim zdaniem jest dołujące. Jednak z Wami, to z Wami, nigdy Was nie zamienię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry