reklama

Nasze sprawy...

dotarlam juz do poznania wiec jestem szczesliwa bo mam swojego kompa hihi :) nie mam fotek na nim pozniej powiem mezowi zeby mi wgral to dodam na zamkniety nasze foty .
scoti podaje dane do tabelki : Lidia i Krzysztof a czekamy na Julke lub Mikołaja wizyta 11.04

reklama
anaber-nie wiem bo ja tam żadnych zdjęć na szczęście nie miałąm jak do naszej grupy sie dołanczałam to wyświetliły mi sie staraczki i opuść więc spaliłam za sobą ostatni most i spokój

Bobo no to dobrze ,ze już w domku ja wracam jutro dzis jeszcze świętujemy ;-)M zamontowal mi internet w laptopie więc moge siedzieć nawet tydzien :-D już mi teście nie przeszkadzają hihihi

dziewczynki ale to wszystko pokrecone przez ta moja owulke... wg owu jestem moze w 5 tyg a wg wrednej @ w 7. jak ja bym chciala juz zeby to byl 7 tydzien
scoti bo ja jestem incognito hihi :)

ja tam zdjęc nie miałam bo mój dupny internet uniemożliwiał mi ich wrzucenie jeśli tu też mi sie nie uda to na fb będziecie musiały sobie kuknąć jaaka dziś śpiąca jestem to kosmos zjadłam pomarańcza Nastka śpi Andrzej też usnąłą a ja sie nie dam przynajmniej narazie:-D Bobo-ja jak soie na innym kalkulatorze liczyłąm to mi wychodzi 7 tydzień tyen suwaczek mi pokazuje 6 jakos to wszystko o chińsku mam pierwszy trymetrs wypada mi kończyć w urodziny męża więc szczęśliwy

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry