• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Sylwia, szostkowamama, justi witamy w naszym skromnym gronie, gratuluje dzieciaczkow mam nadzieje ze sie tu rozgoscicie.
Ja moze troche wyjasnie, niedawno rozpadl sie nasz watek staraczkowo-brzuchatkowy i czesc dziewczyn zalozyla ten watek dlatego nie zdziwcie sie ze pelno tu staraczek i ciezarowek wiec czasem rozmowy moga troche za bardzo dotyczyc ciazy, jak bedziemy przesadzac prosze nas upominac:tak: ja mysle ze przy waszym doswiadczeniu mozemy liczyc na mnostwo cennych porad i zawsze mila rozmowe przy kawce

wilka23- powiem ci ze troche ciezko mialam zeby ludzie zapamietali i czesto bylam Julita albo Julka czasami nawet Jozia hehehe teraz w sumie mi to obojetne ale zawsze wolalabym byc zwykla Ania czy Kasia :)

my juz mamy wybrane imiona dla naszych pociech wiec nie bedzie problemu u nas , wszytsko zaplanowane :)

Justi no to nasze szkrabulce to rowiesnicy a dokladnie moja jest 4 dni starsza:-) widze ze udzielas sie na marcowkach 2010 ja tylko napoczatku i malo pisalam ale duzo czytalam. Buziaki odwiedzaj nas czesto kochana.

słuchajcie zerknełam na wątek przyszłe i obecne i Zagubiona w szpitalu :szok: rozwarcie na 3 palce pisała,ze chyba czop już odszedł ze szpitala nie chcą już wypuścić więc jedna chyba wcześniej się rozpakuje, kurcze Nadia mogła posiedziec jeszcze te 3 tyg.

Scoti napisałam na priv dane do tabelki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Teraz nawet jak sie urodzi to już najgorszy czas maja za soba szpitale maja sprzet do opieki nad dziećmi więc napewno będzie ok z nimi Scoti-a ty na szalonych nie miałąś żadnych zdjęć swoich? Ja opuściłąm szalone

Ostatnia edycja:
wiolka wiem, musi być dobrz niech się trzymają :)
a jesli chodzi o grupę to najpierw trzeba usunąc zdjęcia czy jak sie odejdzie to te zdjęcia automatycznie zostaną usunięte?? jak to jest??

reklama
anaber dzieki za info ;-)
zagubiona powodzenia !!!!
wiolka a ty usunelas swoje zdjecia z szalonych ?
a mnie znowu spanie chwycilo,ale nie ide spac,bo co ja pozniej w nocy bede robila ??

anaber zdjecia usuwasz ze swojego profilu,tylko teraz nie pamietam gdzie,ale chyba masz je w zalacznikach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry