• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

anaber nie jest zamknieta,wyloguj sie i zobacz,ze mozesz tam czytac i widac zdjecia :tak:
juz tez kiedys mialam podobna sytuacje z dziewczynami,niby zamknieta,a kazdy wszystko widzial..wiec na razie nie piszcie tam i nie wklejacie zdjec poki anisiaj jej nie zrobi prywatnej ;-)
ja na razie daje kompa M.ale tylko na chwilke i go wyrzucam i wtedy wpadne do was ;-)

reklama
anaber teraz doczytalam ,ze to ty zakladalas i bardzo,ale to bardzo cie przepraszam :zawstydzona/y:,zobaczylam tylko A i tak mi sie z anisiaj skojarzylo ,sorki....
to musisz ja zamknac ;-)
M.na razie na kompa nie siada,to moge klikac ;-)
ja nawet zapomnialam,ze dzisiaj lany poniedzialek..ja tutaj czasami nie wiem jak zyje...
dzoana ja w 1szej ciazy mialam ogromna ochote na seks..i to taka ,ze moglam kilka razy dziennie..od poczatku ciazy do konca..w drugiej juz mniej,a teraz...M.musi niezle sie naprodukowac,zebym sie zgodzila..no ale wczoraj dal z siebie wszystko i... bylo..nawet fajnie ;-)
anaber jak ci M.podlaczyl tel i mozesz z nami pisac,to musisz spelnic jego zyczenie ;-)
cos jeszcze mialam napisac,ale zapomnialam...:sorry2:

My własnie wróciliśmy ze spacerku z działki z M siostrą, mężem i ich dzieciaczkami. Właśnie uśpiłam Kubola i mam chwilkę czasu :-)
Grupa otwarta jest, weszłam bez logowania.
Joweg może u teściowej nie będzie tak źle:-) wiesz obiadki itp :-)
U mnie mężuś chory, ale uparciuch jeden nie chce iść do lekarza :no:

ja walcze z lista
prosze o sugestie na temat wygladu, co wykasowac, co dodac itd
jak kogos pominelam to prosze sie upomniec
Podawajcie swoje dane, imiona, imiona partnerow, dzieci i tych narodzonych i tych w brzuszku, daty spodziewanej @, ktory cykl staran,
Sprawdzcie czy wszystko co wpisalam sie zgadza, bo moglam sie pomylic

Ostatnia edycja:
reklama
Scotland może przeniesmy te tabelke na zamknięty,co? Nie chciałabym żeby tutaj było wszystko wiadac.Co Wy na to? I prosze popraw że staramy sie o trzecie dziecko:tak:
dziewczynki ja nie mam czasu wszystkiego czytac.Tak tylko wpadam i pobierznie przelatuje po postach.Wybaczcie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry