reklama

Nasze sprawy...

martaSx- nom czekamy na klucze ale do konca kwietnia musimy sie wyprowadzic z mieszkanka a nie zdazymy tam nic zrobic bo roboty jest masa :( i kurcze nie bedziemy mieli sie gdzie podziac :/

reklama
Dobra dziewczynki ja ide spelnić pierwsze marzenie :) i na spacerek się wybieram:-) także dozobaczenia.
Joweg wysłałam zaproszenie do grupy :)

Anaber chyba Ty załozyłas grupe.ja do niej nie należę a mogłam spokojnie wejśc i wszystko zobaczyc.Musisz cos tam pozaznaczac żeby nikt nie należący nie mógł tam zajrzec.
Milego dnia Dziewczynki.ja tylko na chwilke zajrzałam.:-)

Jestem i ja byłam się ogarnąć bo do siostry mojej jedziemy na obiadek
Joweg nawet jak zamieszkasz z teściami to chyba na chwilkę co nie ? póki nie zrobicie remontu tak ?

MArtaSx- dzieki Bogu tylko na chwile bede chyba odliczac dni do wyprwadzki hehehe juz rat z nimi mieszkalam :D i niehcce wiecej heheh , nom mysle ze kolo czerwca sie juz tam wprowadzimy :)

No to nie jest źle tyle dasz radę :tak:
Ja zmykam kochane do później jadę do siorki na pycha ( mam nadzieję ) obiadek hi hi

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
Za oknem piękna pogoda, słoneczko świeci
Ja tylko na chwile idę się zbierać bo jedziemy do mojego taty
Dziękuję za zaproszenie
Bobo koniecznie musisz to wyleżeć ja jak byłam taka bardzo chora na początku to doktorka kazała mi to koniecznie wyleżeć i brać apap i rutinoskorbin z takimi przeziębieniami na początku ciąży nie ma żartów

hej ,ja na razie tylko na chwilke,ale zaniedlugo wpadne na troche dluzej ;-)
Anisiaj zamknij grupe,bo jest otwarta i kazdy ma do niej dostep i widzi ,co jest napisane :tak:
pozniej was nadrobie ;-)
buziaki ;-)

reklama
kurcze dziewczyny zakmnięta grupa jest mam zaznaczone ze osoby tylko z zaproszenia mogą wchodzic. kurcze to nie wiem co tu jest grane :szok:
Gosiulek oczywiście Tobie też wysłalam zaproszenie bo umknelas mi przepraszam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry