• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

justi82 ja mam planach dac imię Borys bo szykuje się drugi synek :-) a pierwszy to Igorek i teraz się śmiejemy z M ze jak bedzie trzeci to będzie Sasza :-p
Dzoana
w poprzedniej ciaży tez miaalm non stop grzybice okropieństwo a jeszcze jak sie zrobi ciepło to już wogole. Bardzo nieprzyjemnie no ale co zrobić takie uroki ciązy trza to przetrwać.
Bobo dawaj jeszcze raz fotke bo ja sie nie załapalam :-(:-(

Sluchajcie dziewczynki wysłalam do Was zaproszenie bo stworzyłam nowa grupę o nazwie Nasze sprawy abyśmy mogły wrzucac tam jakies fotki gdyby ktoś chciał nam coś pokazać ciekawego a niechciałby aby ktoś postronny to oglądał. Wyslalam 10 zaprszeń bo chyba anarzie nas tyle tutaj jest mam nadzieję ze nikogo nie pominelam :zawstydzona/y: jesli tak by się stało to przepraszam i prosze sie upomnieć to wyślę zaproszenie

reklama
Dobra, ja zmykam juz, jesli chcę dojechac dzisiaj do Lubina. Węjdę wieczorkiem lub po cichu u Rodziców. Buziaki
Bobo, zdjęcia zostaw do wieczorka, bo znów sie nie zalapię

Dzoana odbierz zaproszenie na grupę tam będa wszystkie nasze fotki bezpieczne więc pewnie Bobo tez doda tam. sprawdz swoje wiadomości bo wyslałam

A co wy na to zeby na grupie zalozyc temat z naszymi danymi kontaktowymi zeby podzielic sie profilami na nk i facebooku oraz numery tel jakby ktoras za dlugo sie nie odzywala?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry