• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Witam się i ja w ten jakże mroźny poranek bu....
Ja nikogo nie oblałam - jeszcze hi hi hi
Bobo herbatka z miodkiem i cytrynką ja tak sobie wyleczyłam gardło na początku ciąży, Anaber ma racje nie nakręcaj się będzie dobrze
- idę poczytać co naskrobałyście

reklama
Hej Dziewczynki:-) Jestem i ja.
Bobo, ja już wczoraj nie załapałam się na zdjęcia:-( Jak tam plecki? Mi się wydaje, że obiłaś je jak klapnęłaś w piatek na pupę.
Dzisiaj chyba zrobimy niespodziankę moim Rodzicom i do nich pojedziemy. Nie planowaliśmy tego, ale mama tak mnie prosiła, że miałabym wyrzuty sumienia jakbym nie pojechała.
Suonko, więc będę blisko Ciebie, bo jadę do Lubina;-)

Oooo Dzoana to się rodzicę ucieszą ;-)A na jakim osiedlu mieszkają? ;-)
Marta u mnie słoneczko świeci ale jeszcze nie wiem jaka temperatura. Podejrzewam, że zimno jest...

Mnie już mój M oblał, a ja zapomniałam, że dziś lany:-D
Suonko, na takim nowym koło Kauflandu, tam jest tez Piotr i Paweł. Nazywa sie Zacisze, chyba...
Zaraz robię sobie kawę i wsiadamy w auto. Mam nadzieję, że nie będzie dużego ruchu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hura mój cudowny M połączył mi moj telefon z laptopem i moge teraz normalnie z Wami pisac i mam dostęp :-)
tylko powiedział,ze mam do spelnienia jego dwa marzenia :baffled: spacer i wieczorny seks a ja ostatnio tak nie mam ochoty :sorry2:
Dzoana fajnie ,ze jesteś z nami i szerokiej drogi i scotland tez się pojawiła super :)
MartaSx tylko aby Ci w tej sikawce woda nei zamarzła hihi
anisiaj dzisiaj się gości więc kochana gość sie na całego :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber, a wiesz, że czasem trzeba poddać sie nastrojowi. Ja zazwyczaj przed owu nie mam ochoty na przytulanko (podczas@ mam największą), ale staram się jakoś tak wprowadzic w nastrój. Rzadko sie zdarza, że wiem na pewno, że nic z tego nie będzie (może ze 2-3 ray odkąd jestem z M).
A potrzeby faceta też są ważne. Czytałam gdzieś, że kobieta w ciąży ma wielkie libido i ciągle ma ochotę. Tlumaczyli to tym, że ma duzo krwi, która pompowana jest w strefy erogenne co powoduje, że szybko się podnieca. Ciężaróweczki prawda to to?

Dzoana hehe Zalesie kochana ;-) To bardzo ładne osiedle ;-)Mam nadzieję, że nie będzie korków i będzie się Wam dobrze jechało
Anaber poświęcisz się ;-) Czego się nie robi dla pisania z nami :-):-):-)
A no i Bietka napisała, że będzie z nami wieczorem albo jutro rano :-)

reklama
Dzona a ja nie mam ochoty w cale na prawdę i przykro mi z tego powodu wiem że jest mu ciężko... wczoraj chciał małe co nie co ale ja poszłam spać bo mnie wkurzył z tym jedzeniem, a jak się kochamy to jestem jakaś spięta od jakiegoś czasu no i po mnie bardzo boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry