• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

No kochane ja też już powoli uciekam do łóżeczka ;-)

anisiaj to dobrze, że nie urządzają takich koncertów częściej :-)
Madlen ja też lubię pokrzyczeć ale mieszkam jeszcze z rodzicami i nie zawsze są do tego warunki ;-) a demot- strzał w dziesiątkę :-D:-D:-D
Bobo, joweg, wiola, aga i reszta kobitek DOBRANOC

reklama
suonko u mnie z tym krzykiem to tez raczej cicho musi byc,rodzicow za sciana coprawda nie ma,ale sa dzieci :-D
ale juz mam opanowane,ze jak lapia pierwszy sen,to spia jak zabite :tak:;-)

teraz juz naprawde uciekam,M.sie ucieszy ze dam mu kompa i bedzie mogl sobie dalej rybki lowic ;-)
spijcie dobrze :tak:

Hej ja dopiero teraz bo wlasnie wrocilismy od rodzicow, objadlam sie tak ze glowa boli i wyskoczyl mi taki slodki brzuszek:) pewnie jutro juz go nie bedzie wiec ciesze sie nim poki jest:-)

Powiem szczerze ze napoczatku troche sceptycznie podchodzilam do zakladania nowego watku, ale chyba zmienilam zdanie...

Pewnie juz wszystkie spicie

Skarbeczki dobranoc mam nadzieje że jutro bedzie nas tutaj więcej:-) Scoti jeszcze ja jestem dobry to był pomysł taki nasz ten wątek jest:-) ja też mam wieczorem brzuszek a rano go nie ma

Ja dzisiaj tylko na szybko napiszę, że super pomysł. Chyba rzeczywiście lepiej zacząć od nowa. Jakoś tak dziwnie było, miałam strasznego kaca po piątku. Nie czuję się winna całej zaistniałej sytuacji, ale jakoś tak źle się czułam. Dzisiaj cały dzień spędziliśmy u Teściów i teraz padam z nóg, ale jutro wejdę na dłużej.
Anisiaj, stary wątek zamykamy:-)
Justi i Szóstkowa mama witajcie:-)
Bobo, może to przez to klapnięcie na pupę Ciebie boli?
Na starym wątku też byłam "starająca się" (jedna z dłuższych) i raczej mi nie przeszkadzało, że innym się udawało. Czułam ból, że mi się nie udaję, ale nie obwiniałam o to nikogo (nawet siebie czy M). To dziwne by było jakbym miała pretensję do kogoś, że zafasolkował, a ja nie. A niektórych tekstów to nawet nie komentuję.
A mi stuknie 30 w tym roku, 28.06:wściekła/y: Pewnie się zaszyję gdzieś w kącie i upiję na smutno:-(
Słodkich snów, bez koszmarów pt: "Zaczynamy staranka":-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry u nas od wpółdo 7 jest szał lanego poniedziałku i już łóżko 3 razy miałam mokre Nastka zadowolona ze mo ze pooblewać niektórych jeśli nie będę pisać to przepraszam bo mi lapotpa zalali i własnie widze że mi przycisk od mazania nie działa dlatego te błędy :wściekła/y:mam nadzieje że mi laptopa szlag nie trafi odezwe sie poźniej :-) mke[

Melduje się i ja :-) 1768.gif

Wiola mam nadzieję, że laptop jednak cały bo musisz do nas pisać koniecznie ;-)

Ja za dwie godzinki jadę do rodzinki na wieś, będę późnym popołudniem z Wami :-)
aaa Bobo zapomniałam napisać :) Śliczną Panną Młodą byłaś ;-) No i widać kto w domu trzyma kasę :-D

A teraz Śmigus Dyngus dziewczynki!! oblewanie.gif:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
witam :)
medluje sie i ja z bolem gardla choc pije syropek od wczoraj to nie minelo poki co no ale wypije wiecej to bedzie skutek mam nadzieje hihi :)
milego dnia dziewuszki

reklama
No i ją się witam porannie w lany poniedziałek :-) rano wszystkich oblałam
Ja mam w tym roku 31 :-o dokładnie skończę 5 lipca a termin mam na 16 lipca więc może będzie prezent.
Witam nowa koleżankę Justi ;-)
Nie pamiętam co miałam napisać buuuu
Bobo nienakrecaj się, od pozamacicznej nie będą bolały plecy tylko jajniki tak mi się wydaje.
Aga ją też mam problemy z zylakami odbytu po porodzie a mój Igor ważył 3160 także nie wiele a dał się we znaki a teraz zauważyłam że wychodzą mi nowe żylaki na udach :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry